Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    Köszi szépen mindenkinek, rendes tőletek. :R

    shiNIN

    ..alapvetően én magam sem tudom, olyan rohadt gyorsan történt az egész. Nagyjából már 50 körül gurultam, és előtte is kint 90-100-zal kb. 2 autónyi távolságra mentem a sor után, meg jöttek mögöttem autók. Az elején egy cseh elég sokat bénázott már előtte is, de mondom áh, itt falu előtt már nem előzöm meg őket, max. majd utána.
    Tényleg igyekszem mindig racionálisan, következetesen vezetni - eddig sikerült is - , de az idő tört része alatt csak arra eszméletem, h fixen áll előttem a sor. Még csak a féklámpát sem láttam világítani amikor felnéztem, csak annyit láttam, h az autók állnak. Nah akkor már baromi közel voltam, muszáj volt cselekedni, mielőtt telibe kaptam volna hátulról és én is behasalok mellé a hátsó szélvédőn át.
    Reflex arra késztetett, h húzzam el balra, de ahogy írtam a lábammal elkaptam az utolsó autót, innentől meg már ismerős a story.

    Ha, jól számolom az 50km/h, az kb. 14 m/s. Ha, az én dekoncentráltságom is csak 2 másodpercig tartott, már megtettem majdnem 30 métert ezen idő alatt. - Ami épp elég is volt, h utolérjem az álló sort.

    Nagyon észnél kell lenni, de tényleg.
    Jó kis tanulópénz ez nekem is, hiába töltöttem el nagyjából 40.000km-t (tudom, h nem sok) két keréken, mégis megesik a baj.

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák