Új hozzászólás Aktív témák

  • Topiccsendőr

    addikt

    válasz zgospel #93558 üzenetére

    Nehezen tudom elkepzelni, hogy annyira gyakori lenne, hogy lerohadsz vele. Vannak meghibasodasok, ez biztos. Tudjuk olyan szempontrendszer alapjan vizsgalni, ami alapjan mondhatjuk hogy szar.
    A mobilen korbenezek mondjuk a szar boxerek koozott. 100e felett el az orajukban meg mindig nem vagjak utanad ingyen. A magyar emberek megnyilvanulasai alapjan ezekben mar 20x volt gardan cserelve. Erdemes valamilyen melyseggel is rendelkezo cikkeket olvasni.

    De a legjobb dontes, ha vegigolvasol egy markaforumot. Mindenki le fogja irni, mik tortentek vele, hova vitte, milyen szerviztapasztalatai voltak, mit csereltek, es mennyiert, milyen km ora allasnal. Manapsag ennel jobb metszetet nem talalsz annak a markanak es annak tipusanak hasznaloi profiljarol, tevekenysegeirol. Termeszetesen premium, vagy draga tipusoknal eselytelen magyar forumokat bongeszni, mert 2008 utan lenyegeben csak az igaslovak vannak nagy szamban az emberek alatt.
    Azert szukseges az effajta informacioszerzes, mert odamesz egy hozzaerto, de olyan emberhez, akinek egy ilyen tipusu motor olyan messze van anyagilag, akkor a korabban leirt gondolkodasmod miatt azonnal ravagja, hogy szar. Holott a vilag ennel bonyolultabb.

    Nem menekülsz a csendőrség elől.

Új hozzászólás Aktív témák