Új hozzászólás Aktív témák

  • Topiccsendőr

    addikt

    válasz Geresics #79206 üzenetére

    Az autos analogiat nem tudom kovetni. Most egy marka ket kulonbozo akkujarol beszelunk, amit ugyanazon a szamon kapsz, de az egyik olcsobb, es kisebb inditoaramu. Elmeletileg.
    Egyebkent meg akkora a szoras, hogy nem lehet kijelenteni semmit. Fel aron vettem auchanos sajatmarkas akkut, 5 ev felett birta, elotte a bosch valamivel kevesebb ideig. De ez auto, megint mas tortenet, nem felitatottsavas. Telkesen mas technologia, szerintem ne keverjuk ide.
    A haz elektromos rendszeret megintcsak ne hasonlitsuk, vagy csak ugy, ha a motor elettartama alatt meg felraksz husz kodlampat a motorra.
    Nem ugyanaz a rendszer.
    A toltokor nem fog megvaltozni annyira, hogy az akkud rovasara menjen. Vagy ha igen, akkor ott elromlott valami. Nem lehet ezzel szamolni, hogy eloregedett, azert nem tolt annyira. Mi oregszik el? A vezetokepessege a rez vezeteknek? Az allandomagnes fluxusa? Az atmeneti ellenallasrol irtam. 1 eves motornal is lehet produkalni. 10 eves motoroknal nem fog kisebb fluxussal rendelkezni az allandomagnes. Vagy ha igen, az valami kinai robogo. Azaz elromlott egy alkatresz = cserelni kell. Nevezhetjuk felolem oregedesnek, csak az nem szol bele semmibe, mert karbantartod a motort.

    [ Szerkesztve ]

    Nem menekülsz a csendőrség elől.

Új hozzászólás Aktív témák