Új hozzászólás Aktív témák

  • .mf

    veterán

    válasz Bogyó bá' #64677 üzenetére

    "Mi az oka, hogy a képminőség alapvetően jó, de periodikusan, kb. 5 másodpercenként elromlik?"
    + HSM
    + Geresics

    Mielőtt nagyon megfejtenétek kanapéból, az adott eszközzel 0 tapasztalattal, Capt. Obvious to the rescue: juhtyúk? :U

    Az AS20-as felvételeimnek nem volt ilyen baja a gépen nézve. Youtubera rengetegen panaszkodnak, hogy a feltöltött anyag minősége újratömörítés miatt rengeteget romlik, élesség, részletesség, tömörítési hibák.

    Geresics: "+ az AS20 1080p@60 az valójában 720p felskálázva asszem! :U"

    Szomszéd Pistike barátjának a nagybátyjának a húgának az ismerőse úgy látta, hogy valaki úgy hallotta? :U
    Mint volt AS20 tulaj mondom, hogy teljes tévedésben vagy.

    HSM: "a képminőség elvette a kedvem... Szemre a ~20 000Ft-ot érő okostelefonom körberöhögi videó-képminőségben"

    Igen, Mr. ABS, akkor ragaszd a telefonod a sisakodra. Lehetőleg a plexi elé, mert menni úgyse szoktál vele, csak fotelfilozofálni ;]
    1080p60-ban 25 Mbps-os videót tolt ki magából, szép éles és részletes képpel, a telefonod mennyit tud?
    Pár összehasonlítót megnéztem az azóta kijött akciókamerákkal: 40-50, de inkább 60k az a szint, ahol a képminőség kezdi utolérni. S még mindig nem biztos, hogy a motorozás adta nehéz körülmények (kép nagy részét kitöltő gyorsan mozgó sok apró részlet az út mentén, gyorsan változó világos-sötét, fény-árnyék) mellett azok is jól helyt tudnak-e állni, az AS20 előtti kínaim is motoron vérzett el igazán látványosan.

    Bogyo: "Tavaly - egyik topiktárs révén - én is megvettem a bagóért árult teszkós AS20-at, hogy majd nyáron Erdélyben útifilmet forgatok vele, elsősorban nem a motorokról/motorozásról, hanem a "meghódított" tájakról. Aztán megnéztem ugyanilyen kamerával készült 50-60 filmecskét a Youtube-on, és annyira elkeseredtem a látottakon, hogy el sem vittem a kamerát. Igazság szerint több mint egy éve megvan, de még az udvarról sem vittem ki, mert minek."

    Fetrengek, sírok. Ha most megnéznél a motorodról pár juhtyúk videót, ahol szídják, meg ahol a gyorsulását hasonlítják össze egy litergixerrel, azután rá se ülsz, hagyod az udvaron állni? :))
    Komolyan már... Egy éve ott van nálad, tedd fel, vidd ki, szerezz saját tapasztalatot vele... 1080p30, stabi ki, oszt' go.

    Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/

Új hozzászólás Aktív témák