Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Topiccsendőr #61577 üzenetére

    Hát azt látom, hogy mindegyik bolt nyálasan kedves. Néha azt érzem, hogy hülyének néznek. HA-n rendbe tettem pár hirdetést, mert nem stimmelt a kép meg az évjárat. Persze így ki is estek a körből.

    Szerk: Olyan szövegeket mondanak, minta azt hinnék a sima user kategória vagyok, aki felül és megy és jaj, de jó lesz. Nem, próbálok tovább lépni ezen, azért szerzek a kiszemelt típusokról infot, főleg ha már sokat futott. Néha igen érdekes dolgokat lehet találni neten. Van egy igen hosszú szempont lista aminek nagyon kevés felel meg. Akad néhány típus amit élőben sem láttam még, de ha elém raknának egyet meg tudnám mondani milyen évjárat és mit kell megnézni feltétlen vásárlás előtt. Viszont ezeken az alap dolgokon nem tudok túljutni, mert nem tudom milyen a jó motorhang a jó ment tulajdonság és a többi. Nagyon úgy látom, hogy egy magam megyek motort nézni.

    A legjobb mai szöveg az volt, hogy hát ezt a típust úgy viszik, hogy bejönnek ránéznek és már viszik is. Hát mondom magamba igen, közel 1.5 milláért így vesz az ember motort. Bemegy, szép,viszi. :DD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák