Új hozzászólás Aktív témák

  • .mf

    veterán

    Nos, miután egy szűk két hét nem-benézés alatt összegyűlt 1-1.2k új hsz, egy kicsit hanyagoltam az olvasást, és mostanra ez 2.5 hónap alatt 4.5k-ra dagadt. Wow, történt is valami, vagy továbbra is csak az ipari szófosás, trollkodás, önismételgetés megy :Y :P

    Csak azért néztem be reggel, hogy a Kalandmotoros találkozót Moszkítón kívül tervezi-e még valaki, de az ácsorgásban ázáshoz nincs nagy kedvem, a belépőt meg inkább motorra költöm :))

    Aztán láttam V.Stryker holnapra tervezett túráját is.
    Áll még a terv?
    Két hete voltam egy nagyon hasonló túrán, csak ott kicsit keletebbre mentünk fel, Hont után falvakon Losonc, Rozsnyó, Dobsina, stb., 750+ km volt Bp-től, s hiába gyülekeztünk 8-kor a Vác utáni körfogalomnál, volt többnyire napos-felhős száraz időnk, haladtunk egész tempósan, s mentünk a Magas-Tátra alatt autópályán, így is már Donovalynál beért minket az este, elég korán sötétedik. Pedig ebéden, tankoláson, és 1-2 "technikai szüneten" (cigi, folyadék be, folyadék ki) kívül csak 3 nagyon rövid fotós megállót tartottunk, tehát szinte csak mentünk. A túra úticélja (Árva vára) pedig nagyon szép, kár lenne nem megállni. Szóval elég korai indulást javaslok.
    Másrészt, már akkor is hűvös volt, pedig a Nap is ki-kisütött. Elég melegen kell már öltözni.

    Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/

Új hozzászólás Aktív témák