Új hozzászólás Aktív témák

  • Daywalker

    addikt

    válasz runner 125 #54739 üzenetére

    Nem akarok belevau, de az első részét szeritem kicsit túlreagáltad, ami a gyári-nem gyári dolgot illeti. A neten sok a baromság, sprintmonitor stb, ki tudja hogy érték el? LEhet h úgy mint alvaro, aki nagy mestere a hipermilerkedésnek.
    Igen, nagy motort vettél, aminek van tömege, hozzá a 800-as blokk talán nem a legjobb választás, kompromisszumos, de melyik motor nem az? Nem várhatsz 600-asokka egyenlő fogyaszást sem.

    Túl kezes és kiszámítható?! Mióta is motorozol nagy motorral? Mióta is van meg ez a motor? Örülj ennek a tulajdonságnak, bár lehet, hogy csak a te csuklód nem elég hozzá. Épp mondtam a mostani hringes kör után, hogy azt hittem legalább egyenesben tudom uralni már a vas erejét, de még mindig meglep sokszor, amikor kigyorsításon beszitál a kormány és azon kapom magam, hogy azon küzdök le ne repüljek vagy féktávon a nyeregben tudjak maradni. Pedig mindig kezesnek ismertem ezt a motort az erejéhez képest, de ki lehet belőle hozni az állatot, csak úgy kell hajtani, és gyanítom még te sem tudod hol vannak a motorod határai. Mindanzonáltal én sem sajnálom beledönteni a 100-as benzint előtte/utána a kútnál. Azt se tudom most pályázás alatt mennyit fogyaszt (sokat). Haladáshoz kell a benzin, fogadd el. Amennyibe a PC meg a szarozás kerül, abból sokáig hajtgatod magasabb fordulaton több benzinnel.

    Van aki a kezességet keresi, más a bolond érzést. A te motorod erre pont jó, ha rád jön az 5 perc, akkor fogod és széttekered vtec határ fölé, alatta meg kezes. Ne várd el, hogy egy motor megoldjon egy helyzetet úgy, hogy nem abban a tartományban dolgoztatod, ahol meg kell tudnia oldani. Nem értem miért akarsz te vigyorogni egy 800-as blokkal 6000 rpm alatt ilyen tömeggel. Elárulom, ezt még egy hayabusa sem adja meg neked, pedig van nem kevés köbcenti és teljesítmény előnye. Nem hinném, hogy a PC erre univerzálisan jó megoldás, általában pár lóerő és kis nyomaték nyerhető, de nem lesz rakéta, még sokkal jobban kihegyezett blokkoknál sem (gyári állapotban, most sportrendszer, egyéb módosítás nélkül). Értem én, hogy mindenki irogat ilyen jó olyan jó a PC, de láttál te teljesítménygörbét előtte-utána helyezetről? Mérés nélkül bárki azt ír amit akar, megy az önigazolás, hogy megérte kidobni x százezret. Ráadásul a leírásod szerint még sterilebb lett ("kisimult rezgések" stb - bár a rángatást nem igazán értem, fordulaton miért rángat vagy milyen rángatás).

    Na, szóval szerintem pár helyen ellent mondasz magadnak...vélményem szerint inkább vegyél egy 1.2-est ahelyett, hoogy döntöd bele a pénzt, mert ezekért az extrákért itthon nem lehet plusz pénzt elkérni.

    "A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."

Új hozzászólás Aktív témák