-
IT café
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Mosquito-
őstag
válasz Topiccsendőr #48297 üzenetére
A Honda is elromolhat. Minden motornak lehetnek kisebb/nagyobb típus/hibái,csak nem mindegy mihez,mibe,mennyibe kerül/het az alkatrész. Karbantartási hiányról/mellőzéséről még nem is beszéltünk.Ha senki nem utál,valamit rosszul csinálsz. [ Doktor House ]
-
mm89
őstag
válasz Genesistibi #48299 üzenetére
Keress más tulajdonságokat, ami alapján döntesz, mert a km órát könnyebb állítani, mint a futómű, vagy a gumik állapotát. Még a 22e is kevés egy 9 éves motornál...
Ha pl gumit kell venni akkor hiába vetted 25e-rel olcsóbban a motort, egy gumi szett 60e+ ft.ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
runner 125
nagyúr
válasz Topiccsendőr #48297 üzenetére
Nyilván, van benne egy enyhe költői túlzás, de jobban hiszek a Honda kiforrottságában, megbízhatóságában, üzembiztosságában, mint a csúcsprémium BMW-ben. Valahogy annál a "ha van pénz majomra, legyen banánra" is effektust érzem. Ha megbírod venni 2x-es áron, akkor bírd elviselni az átlagnál jóval költségesebb javításait is.
Noh mindegy, értelmetlen költekezésbe egyelőre nem fognék, így elvetem a BMW vonalat.
Köszi a többieknek is!"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Pocee
senior tag
válasz runner 125 #48303 üzenetére
Amúgy meg nem is motoros lettél volna,hanem "BMW-s"
Mr.Brightside
-
kcsa
veterán
-
asvald
senior tag
válasz Topiccsendőr #48300 üzenetére
Köszönöm Uram!
Már írtam is nekik ,mert találtam náluk gyorsító membrát phbrh karbihoz ,ezzel egyetemben erre a szivatós dologra is rákérdeztemA rossz szándékkal mondott igazság, többet árt, mint bármely hazugság!
-
Daywalker
addikt
válasz runner 125 #48303 üzenetére
(sztereotípia on) Egy jó szétesixer kell neked, vagy egy bármilyen Honda. Előbbihez van minden gombokért, utóbbi nem romlik el akkor sem, ha olaj nélkül használod. (sztereotípia off)
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
Something_
őstag
válasz yodamastah #48292 üzenetére
2005 év végi, de 2005-2006 egy széria. Közúton számomra komfortos, meglepő, hogy ezt mondom egy sportmotorról
Nem szándékozom 90 kg alá fogyni Hogy lehet megmérni az elejét? Ahhoz szét kell bontani?Itt a tegnapi kakucsról egy 9 perces videó, hátha érdekel valakit: [link]
Chrobák párszor lekörözött A célegyenes előtti kanyarban sokat bukok, mert nem merem húzni a felhordott por miatt.[ Szerkesztve ]
-
Grillo
őstag
Srácok, budai várban motorral hogy van a parkolás?
-
Ferdzsoo
addikt
válasz Genesistibi #48299 üzenetére
Elmennék megnézném és ha a 7000-esen minden gyári de minden, akkor Azt venném...
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
yodamastah
őstag
válasz Something_ #48309 üzenetére
-
Polemius
senior tag
Miről mire mi kell:
-
-Mike-
addikt
válasz Something_ #48309 üzenetére
Amíg ilyen stílusban motorozol felesleges bármit is állítgatni szerintem, először az ideális ív fogalmával kellene tisztában lenni és a gyorsasággal a pályán, te is láthatod csak mozgó akadály vagy még a pályán, a guminyomás állítgatás még jóval odébb van.
-
mm89
őstag
válasz Genesistibi #48310 üzenetére
A hirdetéseken is jókat röhögök amikor százalékolják a gumikat, de ott általában 90% szokott lenni, ami számomra a "még jó egy szezonra" gumit jelenti.
Na ez a 65% kb az lehet, hogy hazáig kibírja
Én ezek alapján döntenék:
1. Sérült-e?
2. Gumik, lánc, lánckerekek állapota
3. fékbetétek állapota
4. műanyag elemek fakósága (napon, fedetlen helyen tárolástól, illetve itt még ugye a kisebb rozsdafoltok.
Persze még ezek előtt alapfeltétel, hogy minden működjön, szépen járjon a motor, kellő erővel, tehát ha amúgy minden klappol akkor ezeket hasonlítsd össze és amelyiknek több pontja van, az nyer Én az sv-t 52e km-rel vettem (K4 , 8 éves volt akkor), szóval az órában lévő km szerintem pont semmit nem ér. Inkább egy igazmondó "sokkilóméteres", mint egy kevésnek látszó, de ki tudja mennyit futott.(#48315) Polemius
Ez jó, köszi!
Arra emlékszem, hogy amikor én csináltam az A -t (2012), pont akkor januártól nem lehetett már a régi rendszer szerint (értsd: A1 + 2 év ---> A : alig pár óra vezetés, nem kell 24 év se) csinálni. Elég rosszul érintett..ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Polemius #48315 üzenetére
Ez nagyon jó! Tehát - mivel most múlik el a 2 évem A1-ben - A2-re váltáskor egy KRESZ-vizsga (online tanfolyammal, vagy 3 óra tantermi oktatással) plusz 8 óra vezetés és mehetek A2-re? Thanx!
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
-
canniball
nagyúr
válasz V.Stryker #48323 üzenetére
Úgy tűnik (nem különösebben ismert) amerikás brand.
Ha kinézett gépen van kérdezz rá a gyári is megvan-e, anélkül macerásabb lesz műszakiztatni.https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
V.Stryker
nagyúr
válasz canniball #48325 üzenetére
Brutális hangja van vele a mocinak. Gyári kipufogó is megvan. Tegnap voltam megnézni, le is foglalóztam, vasárnap lesz elhozva. Itt a fórumtárs faterjáé...Doki16-é. Természetesen már alig bírok ülni a seggemen. Kemény meccs lesz megállni, hogy ne tekerjek vele, míg meglesz a jogsi.
-
-
-
-
canniball
nagyúr
válasz V.Stryker #48329 üzenetére
Nocsak, még egy; lassan ti is megalapíthatjátok a PH-klubot.
-Mike-!
Kapsz egy igazolást a vizsgaközpontban, azzal még nem vezethetsz; beviszed az okmányirodába ahol kiállítanak egy másik papírt, azzal még nem vezethetsz; aztán ha megjön a jogsi azzal vezethetsz.https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz -Mike- #48332 üzenetére
Csak a jogosítvány kézhez vétele után motorozhatsz, engem 2 évvel ezelőtt külön figyelmeztettek erre. Ezért is kellett utánfutón elhozatni a motort a volt tulajjal hozzánk, mert - ugyan már sikeresen levizsgáztam - még nem volt kezemben a dokument. Szerencsére 2 nappal később megjött! Addig legalább leápoltam, rozsdátlanítottam, karbantartottam a kis gépet.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz -Mosquito- #48339 üzenetére
Hát izé, most kíváncsivá tettél. meg a motor is ott a bukó mellett...
-
-
canniball
nagyúr
válasz -Mosquito- #48344 üzenetére
És te melyik figura vagy?
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz -Mosquito- #48344 üzenetére
Ezt a kamerát sikerült elhagyni?
#48345) canniball: a másik a rendőr lehet...
[ Szerkesztve ]
-
V.Stryker
nagyúr
-
tboldi
nagyúr
válasz -Mosquito- #48339 üzenetére
Nem perverz ez a matrica egy kicsit?
szerk.: Akkor nem csak én gondoltam erre.
[ Szerkesztve ]
-
-
canniball
nagyúr
válasz Bogyó bá' #48346 üzenetére
Ááá, akkor a térdeplő emberke a másik irányba nézne.
tboldi!
Nem perverz, lehet csak őszinte, azt sugallja: ha a viselőjével szóba állsz tudd mire számíthatsz.Peczek!
Lehet kérni postázást is, csak akkor az aktuális jogsit már a kérelem benyújtásakor le kell adni az okmányirodában (és nem tudom a papírral amit kiadnak lehet-e vezetni).[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest