Új hozzászólás Aktív témák

  • Laraxior

    titán

    válasz .mf #41226 üzenetére

    Én nagyon sokat megyek motorral, egy het alatt tulleptem az 500km-t. Csak még újak ezek a dolgok, bazi nagy oldalszel, meg maga a nagy sebesseg (100+). Volt már hogy elém kanyarodtak, elém léptek, pedig csak egy hete van meg a motor, de elég jol le tudtam reagálni. Bár fogalmam sem volt h melyik sebessegben volt a motor amikor nullára fekeztem, de elindulni mar raertem, a megállás es a kikerules volt a lényeg. Persze még odébb van az, hogy elmondjam, hogy tudok motorozni, de betartom a sebesseghatarokat, es nem szambazok az autók között. Elég sokat számít, mert úgy vettem észre, hogy a normalisan közlekedő motorosokra jobban figyelnek, es emberszamba is vesznek.
    De egyébként megfordult a fejemben h visszamegyek a rutin pályára parszor körbe gurulni, dontogetni a motort, hogy mennyit bír, meg én is :D

    "Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."

Új hozzászólás Aktív témák