Új hozzászólás Aktív témák

  • Xaels

    félisten

    LOGOUT blog (1)

    válasz csongi #39810 üzenetére

    Én annyira nem éreztem sohasem "merészebbnek" a Hondát mint a többieket. Sőt inkább ellenkezőleg, de ugye ez kicsit szubjektív. Nálam a Yamaha és a Kawa mindig előrébb volt ilyen szempontból.

    Egy CTX-et szoktam látni nap mint nap. Az is olyan volt első alkalommal, hogy előlről Wooow, de amikor megláttam a "nyeszlet" hátsó felét valahogy egyből ki is ábrándultam belőle. Gyakorlatilag ezt is minél többet nézem így képeken annál kevésbé tetszik.

    (#39809) vlevi: igen, ez a High-Tech külső kaphatott volna a burok alatt is komolyabb technikát, pláne az csicsa felár mellett.

    MT-09 alapjaira lehet építkezni, valami veszedelem milyen az a motor menetdinamikailag.

    (#39808) .mf: ezzel én sem tudnék a kapunkon befordulni. Most is úgy jövök be, hogy Y alakban beseggelek a járdán, hogy reggel ne kelljen ezzel szórakozni, de elég szűkös pedig nem túl széles a gép.

    MÁS:

    Múltkor mindenki haverkodni próbált. A CIB biztonságija jön, hogy milyen "Harley"... Azután, a benzinkutas erősen faggat mekkora a motorja és stb... A Lehel sarkán megáll mellettem egy másik motoros, vágja milyen masina és egyből mondja, hogy valamikor ő is ilyet szeretett volna. A túristák a gépet fotózgatták.

    [ Szerkesztve ]

    PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

Új hozzászólás Aktív témák