Új hozzászólás Aktív témák

  • Daywalker

    addikt

    válasz fattyu #28935 üzenetére

    Hülye példa, de kirabolsz mondjuk egy dohányboltot. Nincs a homlokodon rendszám, sőt még az arcod is el van takarva, de van rólad egy kép, amin látszik, hogy mit viseltél stb. Ha elkapnak utána két sarokkal odébb, ugyanúgy rád tudják húzni a vizes lepedőt, nem tudsz majd azzal védekezni, de "máson is lehetett ugyanilyen ruha". Ott is lesz tanú, aki bizonyítja, hogy te voltál, ugyanígy lesz akkor is tanú, amikor megállítanak, hogy bizony te vagy a képen, mert más nem haladt arra, aki ugyanúgy nézett ki. Két rendőr szava a tied ellen szart sem ér. Max te szívod meg, és a végén a büntetésen felül minden egyebet kifizettetnek veled.
    De lehet még vitatkozni erről. Meg arról is, hogy te hogy látod a saját motorozási stílusod: lehet, hogy neked nem balesetveszélyes, de autóban ülve sokszor másképp látszanak a dolgok.
    Mindegy, én nem akarok beleszállni e magasröptű vitába (ami utóbbi időkre jellemzően undorító módon átcsap egymás gyalázásába), csak jelzem, hogy minden álláspont kikezdhető így vagy úgy.

    [ Szerkesztve ]

    "A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."

Új hozzászólás Aktív témák