Új hozzászólás Aktív témák

  • F1DO

    senior tag

    válasz mocsanisi #21086 üzenetére

    Hmm..

    Gondolom így hirtelenjében sokként ért ez a javítási ajánlat.

    Ismerem Szatiékat, volt dolgom velük. Jól dolgoznak valóban, faszán, megbízhatóan, ért hozzá nagyon az öreg, de el is kérik ám mindennek az árát. (jogos)

    Én a helyedben hirtelenjében amit végképp nem tudok megoldani magam azt csináltatnám meg, azt kérném a listáról és a többit majd később vagy magam oldanám meg. Azért az olaj + szűrő csere, a fékfolyadék csere, a gyertya csere, fagyálló csere, stb. nem egy kihívás..

    A gumik olyanok amilyenek, ha még nem látszik a szövet és van 2mm minta rajtuk hagynám egy ideig (a következő fizetésig), vagy néznék valami használt - használható másikat rájuk. Te meg addig nem nyélen közlekedsz a motorral.

    Én amit erről a listáról kérnék: karburátorozás, szelephézag / csekkolják a vezérlést (lehet hogy kell vezérműlánc is) és akkor már cseréljék ki a gázbowdent (karbihoz úgyis le kell kötni azt a végét)

    Gyertyákat vinném magam, hogy ezeket csavarjátok vissza bele. Nyakcsapágy meggondolandó, a fékolajon nem sokat spórolsz végülis kérném azt is.

    Szati nagy dumás - van jogosság abban amit mond, de egyben nagyon rá is tud hatni az emberre.. :-)

    A perrel hiába fenyegetőzől, az extulaj nem szart be tőle, Te használt motort vettél, és kíváncsi lennék az a mondat rajta van-e az adásvételin, hogy kb: 'Az eladó a vevőt a gépjármű műszaki állapotáról, (esetleges) sérüléseiről tájékoztatta, aki ezt tudomásul vette'

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák