Új hozzászólás Aktív témák

  • TommyGun

    őstag

    válasz dellfanboy #20915 üzenetére

    A legtöbb helyen bukót és kesztyűt adnak, de ez se mindenhol dívik.
    Kesztyűt érdemes megvenni az nem tétel. Bukó már érdekesebb mert ugye nem olcsó és nem sűrűn cseréled így érdemes már most kitalálni utánanézni és akkor abból sem kell vmi szart magadra eröltetni. Ez persze macerásabb amíg nem tudodo esetleg milyen motort akarsz. Esetleg kölcsönkérni havertól, ha nem háklis rá hogy párszor felveszed és megigéred hogy nem izzadsz bele de ugye általában moshatóak.

    Ez a kettő kötelező illetve amit tui még néz a vizsgabiztos magas szárú bakancs vagy hasonló.
    Könyök váll térd protektort is nézik vizsgákon.

    Én kordúra hosszú kabátot vettem amiben vannak protektorok, és van az alkaron és a vállon is leszorító meg a derekamnál is rajta. Van benne váll könyök hátrpotektor. Persze ez nem olyan védelem mintha komoly hátprotektorod lenne de nekem sajna nincs lém olyan komoly ruhákat venni amik annyiba kerülnek mint a motorom, a kabi így is 40 ropi volt. Elvileg vízálló és kivehető bélés is van benne. A bőrőn én nem is gondolkodtam, egyrészt elég drága másrészt hülyén néznék ki full bőrszerkóban egy 650es robogón. Ezért döntöttem a kordúra melett. Még egy protektoros nacit akarok venni mert jelenleg csak egy jobbfajta sípcsont/térd protektorom van.

    [ Szerkesztve ]

    "Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."

Új hozzászólás Aktív témák