Új hozzászólás Aktív témák

  • vlevi

    nagyúr

    válasz Somatom #137051 üzenetére

    "Csak akkor kell vele bírkózni, ha feszegeted a határait"
    Lehet ezekkel is gyorsan menni, csak akarni kell.
    [link]
    [link]
    Kinek mi a "birkózás"

    Nekem pl. Tracer900-am van, de nézhetjük pl. az MT07, SV650, stb... motorokat is, amivel szerintem sokkal könnyebb akár városban, akár egy hegyi úton közlekedni, a KRESZ szabályain belül is, mint egy Harley Dyna-val.
    Lillafüred-Felsőtárkány-Sirok-Parád-Mátraház útvonalon pl. egyáltalán nem feszegetem a határokat, a palotaszállót elhagyva berakom hármasba, és kényelmesen végig gurulok az említett úton. Sehol sem kell 90-nél többet menjek, szóval a KRESZ-en belül maradok, de ezt nem biztos, hogy élvezném annyira, ha Harley-val, vagy bármi más, hasonló kialakítású motorral mennék. De egyszer ki kéne próbálni, és akkor lehetne véleményt mondani róla. :)

    Amúgy meg ezen vitatkozni, és püfölni egymást, hogy kinek melyik motor tetszik... Hát, nem kéne. Erősen egyén függő, hogy kinek mi tetszik, és, hogy azért, mert tetszik, miről hajlandó lemondani. Vagy, annyira tetszik neki a dolog, hogy nem is tud róla, hogy valamiről lemondott.
    pl. akinek a chopper, bobber forma tetszik, és csak kényelmes tempóban gurulgat, azt nem fogja érdekelni, a WP, ÖHLINS, ... márkanév ;)
    Mint ahogy engem se :). Sőt nálam az Akra, Leovince, ... sem szempont.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák