Új hozzászólás Aktív témák

  • Daywalker

    addikt

    No, tegnap megvolt a vezetéstechnikai tréning. Hát, megmozgatott rendesen, főleg, hogy komolyabb távot már vagy egy hónapja nem motoroztam.
    No meg aztán kiderült, hogy sportmotorral is meg lehet mindent csinálni, csak gyakorlás kérdése, de egyes motortípusokhoz képest ugyanazt kivitelezni kétszeres erőbefektetés szükséges...sportmotorosoknak nehezebb volt a dolguk. Már csak azért is, mert alapjáraton is elég volt menni, nem kellett húzni minimális gázt sem. Amint elmozdítottam a gázkart már túl gyorsan mentem a feladathoz...de aki zx12-vel volt, az is ugyanerre "panaszkodott".

    Bátran kellett dönteni, ez volt a titka a helyes nézőpont mellett. Volt 1-2 apróbb borulás (nem én voltam szerencsére), de mindenki megúszta.
    Volt feladat, ami elsőre sikerült, mással kellett szenvedni rendesen. De olyan is előfordult, hogy nagyon nem ment, átmentem másik feladathoz, majd vissza, és akkor elsőre sikerült (és sokkal jobban, mint ahogy akartam).

    20 körül volt a létszám, és voltak érdekes figurák, akik hamar leléptek. Volt egy srác zsír új VFR1200-zal, őt pl. nem láttam sokáig. Ah, szép az a motor...

    Összességében véve érdemes volt elmenni, jó tapasztalatszerzés volt, még 1-2 alkalommal kéne ugyanezt gyakorolni valahol, hogy jól berögzüljenek a dolgok. A rendőrök is normálisak, türelmesek voltak...

    "A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."

Új hozzászólás Aktív témák