-
IT café
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
shiNIN
tag
válasz #25954560 #11960 üzenetére
Mi is meg szoktunk állni, ezért-azért. Térképet nézni, enni, fotózni, miegymás. Ezért is kell nyomni egy hosszabbat egyben, érdekelnek a tapasztalatok
Bizonyos helyzetekben menni kell, mert nincs idő megállásokra (az ilyen elvileg pár perc valahogy nagyon meg tudja dobni a menetidőt, fene se érti), ha az ember utas, az szar ügy, de oldja meg. A sokadik keleti úton már elég kreatív voltam, s valszeg kissé megkavartam a súlypontot féloldalas ülésekkel, de nem nagyon s Alvaro rutinos volt és csak ment simán egyenesen, ennyit le kell tudnia kezelni. Amúgy ha már utasként szar, akkor nem tudom igazán kipihenni, lehet a szünet 15 perces is, akkor is megint ugyanott vagyok 10km után. Mehetnénk az én motorommal és válthatnánk egymást, de nem szeretek utassal menni, főleg Cilin nem. Azonnal leér és teljesen felborul a kettesben kellemes súlypont. Keresni kell jó kis utat meg kiruccanni Erdélybe s menni két motorral. A négyes miatt nem fizetek benzint...
Kánikulában nem is tudok röviden megállni, komplett vetkőzés kell sok ivással. Persze nem megállni még kevésbé megy. A kánikula rossz és kész.
Az ivást azt viszont megjegyeztem még anno. Az fontos. De valahogy motorozós kánikulai napon se iszom nagyon sokat, csak viszonylag gyakran.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest