Új hozzászólás Aktív témák

  • Topiccsendőr

    addikt

    válasz runner 125 #108160 üzenetére

    Nem nagyon akarok belemenni megint, amugy is geresicsnek cimezted, de egy ket dolgot pontositanek, utoljara.
    Valoban igazad volt az elso futomu kockazataban, de esetunkben nem az altalad korabban vazolt forgatokonyv miatt tortent, ami tortent. Az imbolygasunk a hatso szilent miatt volt, ezt csereltuk, elmult az imbolygas. az elso kerek elpattogasa a csapagy logasa miatt volt. A csapagyat atforditottuk egy nem kopott reszere, ezert sokat enyhult a jelenseg. hogy egy hasonlattal eljek, ez a hiba, ami fennall, ugyanolyan, mintha egy hagyomanyos elso teleszkopos robogonal nem cserelnel kerekcsapagyat, es logna a kereked. Ezt a csapagyat ki kellett volna cserelnunk, ez egy kopo-fogyo alkatresz, nem bonyolult, nem erzekeny resze az elso lengo villanak, nem tervezesi hiba. Ez egy szimpla gorgos csapagy, amit barhol megkapsz.
    A vadonatuj utangyartott elso teleszkop pedig egy szar volt, ami szetesett. Kicsavarodott a menetes kromszar a felso szembol, a kontraanya ellenere. Bitubo-t is lehet hozza rendelni, ami belefert volna a tb24 szabalyrendszerebe, de az 4 het szallitas volt, el kellett vetnunk.
    A motor gyengesege pedig nagy valoszinuseg szerint jelenleg a tul kis keresztmetszetu kipufogotol van, ezt nemsokara csekkolni fogjuk. A verseny soran egyre inkabb tele lett, ezert gyengult folyamatosan. A vegen mar negyutemuzott, meg terheletlen allapotban is. Megneztuk a gyertyat, cdi t, a karburalast, benzinpumpat, a hengert, a dugattyut, nincs akkora merteku kopas, ami ezt eredmenyezne. Nincs koze a tomegehez, egy yamaha aerox 97 kg.
    A mi robogonk 106 teletankolva. 9 kg a kulonbseg. Nem ez a baj. Raadasul hatalmas kanyarsebessege van a robogonknak, mert nem er le semmi.
    Sajnos nem keszultunk fel a versenyre, ez teljes mertekben a mi hibank, es nem a robogoe.

    Koszonjuk az elismerest.

    [ Szerkesztve ]

    Nem menekülsz a csendőrség elől.

Új hozzászólás Aktív témák