Új hozzászólás Aktív témák

  • duni84

    aktív tag

    válasz julius75 #103245 üzenetére

    - E9 az EU homologizációs szám
    - a rendőr akkor fog kiszúrni, ha a fénye szétszóródik és pl elvakítja. ekkor megfordul, megállít és megkeresi a homológ jelet rajta, majd a bejegyzést a forgalmiban
    - műszaking minden előre irányított lámpának tudnia kell világítania és mindegyiken rajta kell, hogy legyen a homologizációs szám.
    - a kínai projektorosok között is vannak, amik tök jól irányíthatóak és nagyon jól elkülönülnek bármilyen háttértől, de mégsem vakítják el a szembe jövőket.
    - ettől még éjszaka felkapcsolni ezt valaki mögött irtó nagy bunkóság (és veszélyes)
    - aki stroboszkóp funkcióra állítja és úgy megy ki közútra, annak meg egyenként törném el az ujjacskáit, hogy felépülés közben legyen ideje átgondolni miért kapta :)
    - forgalmiba a gyárit vagy "méretpontos utángyártottat" (ami típus specifikus, mint pl a PUIG) nem szoktak és nem is kötelező beírni, de ez tényleg drága.
    - rá lehet fogni amúgy, hogy DRL, de az kresz szerint csak akkor éghet, ha se a tompított, se a helyzetjelző nem világít, szóval feleslegesen sok módosítás a nem ősrégi motorokon, ahol még nem kapcsol automatikusan a tompított indulásnál
    - ettől még nálam is otthon lapul egy pár ilyen kínai ledes "ködlámpa" és ha egyszer veszem a fáradtságot, hogy jól felszereljem és bedrótozzam, akkor fel fogom tenni, mert akinél lefelé van irányítva, azokat egész szépen leválasztja a háttérről még naplementével szemben is ... csak épp nem szabályos.

    #metszéspontok

Új hozzászólás Aktív témák