Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    válasz Khaosz55 #103059 üzenetére

    Az oda vezető szakasz is ütős volt, de igen, a fotó nézőpontjából, az épülettől balra lévő útszakasztól felfelé kezdődik csak az igazán ütős szerpentin özön. :)

    1 helyen álltak csak kint, egy faluban, de már jóval az említett útszakasz után.
    Megmondom őszintén, h a tompítót lusta voltam belerakni, alapvetően mindig bent van az ülés alatt a biztonság kedvéért és szerencsére alacsony fordulaton nem hangos, így amikor megláttuk őket, felraktam 3.-ba 50-nél, és kb. oda se néztek. :))

    Kint egyébként az út szélére telepített trafikkal kell rohadtul vigyázni. Ott nem az út fölé emelkedő, kb. bárhol kiszúrható módon oldják ezt meg.. amíg a Bécsben élő cimborám nem mutatta útközben, komolyan észre se vettem őket... Felőlem lehetne akár villanyszekrény is ha az ember csak a szeme sarkából pillant rá.
    Még szerencse h ő ment végig elől, meg persze az 50-et, 70-et mindenhol betartottuk.

    Ilyen tekintetben amúgy Mo. jobb, sokkal felszabadultabban tudunk itthon motozni. Viszont kint meg nyilván kárpótol a táj és az útminőség. Jah és a másik, h iszonyú sok olyan vidék van, ahol gyakorlatlag csak a településtáblák választják el egymástól a falvakat.
    Nah ilyen motorokkal kicsit még ez idegörlő, de ez van, ennyi kompromisszum belefér.

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák