Új hozzászólás Aktív témák

  • mumtaz

    senior tag

    válasz chab7 #4566 üzenetére

    A világért sem akartam flameelni. Komolyan kérdeztem a gyakorlati hasznát. Ha észrevetted volna, úgy is kérdeztem, hogy Defy-n mi értelme van. Tudom, hogy a rom szakácsok dolgoznak azon, hogy a JB jobb legyen Defy-n is, de sajnos gyakorlati haszna nem sok van. Mármint olyan értelemben, hogy azért vannak kompromisszumok, amikkel meg kell barátkozni, ha az előnyeit ki akarjuk használni.
    Nálam például eléggé sarkalatos pont, hogy ne merüljön le fél nap alatt, ha használom a GPS-t. Ez egy dolog, amit nem tudtam megérteni, hogy egy már GB alatt is teljesen jól működő dolog, miért zabál 3x annyit JB alatt. Persze itt azt is szem előtt tartva, hogy a JB alatt GPS nélkül is gyorsabban merül az akksi. Tehát itt az a fura, hogy GPS-el a merülés nem arányos JB alatt a GB-hez képest. Olyan, mintha JB alatt a hardware többet zabálna, vagy több számítás kellene a GPS működéséhez. És ez csak egy példa.

    Én is használtam CM10-et. Szép meg más, mint egy GB alapú rom, de nem áldozhatom fel a használhatóságot a szépség miatt. Mellesleg WR alatt még nem volt olyan alkalmazás, aminek a legfrissebb verziója ne indult volna el. Aláírom, hogy lehet, hogy talán én nem használok olyan alkalmazásokat (137 user app van telepítve a telóra), amit kifejezetten ICS-re, vagy JB-re fejlesztettek.

    Az is feltűnhetett volna, hogy jó ideje itt vagyok a fórumon és nem most pottyantam ide. Még ha keveset is szóltam hozzá a témához, akkor is minden nap feljövök és elolvasom a nem olvasott hozzászólásokat.

    Az, hogy neked más a szemléleted, egy dolog. Mindenki azt használ, amit szeretne. És az sem akartam, hogy lehordjam a JB-t, mert nem tetszik, vagy megtérítsek bárkit is.
    A legkomolyabban kérdeztem, hogy a JB-nek mi a haszna. A mindennapokban, a gyakorlatban, a használhatóságban. Egyszóval, hogy mit tud a "gyakorlatban", amit a GB nem. Jó. Persze. Valószínűleg a google sem csak azért fejleszti az újabb androidokat, hogy szebb legyen, hanem pl. hogy támogassa az újabb készülékek nyújtotta lehetőségeket/erőforrásokat, de ennek mondjuk Defy-n nincs sok értelme.

    Ne harapd le a fejem.

    -=- ASUS TUF B450-PRO GAMING - AMD Ryzen 7 1700X - G.Skill Aegis 2x8 GB DDR4@3200MHz - Sapphire RX 5700XT Nitro+ 8GB - ASUS ROG Strix Flare HU - REVOLTEC FightMouse ELITE - RIOTORO ENIGMA G2 850W Gold - Cooler Master MasterCase MC500Mt -=-

Új hozzászólás Aktív témák