Aktív témák

  • chab7

    addikt

    válasz #71562240 #13416 üzenetére

    Szuper, lockscreen-t eddig sem használtam. Most már legalább tudom miért voltak ellenérzéseim vele. Nem igazán tudtam rájönni mire is jó, mikor zsebben nem tudom elnyomni (igaz, ez csak a Defy-nél van így mert nincs fizikai gomb az elején), ha meg én kapcsolom be akkor minek még egy "felesleges" mozdulat a használat előtt.
    Na de itt a megoldás, ez is egy almás feature. Akkor még jó hogy nem tetszett.
    Hagyják is csak el a gyártók ezt a feature-t inkább mint hogy fizessenek. ;)
    (Mindazonáltal nem vagyok meggyőződve hogy ezek nem ugyanolyan csak a felhasználók idegeit borzolni célzó hírek mint a hétköznapokból levőek néha a híradóban. Alapja nincs, csak hogy elolvasd és ezzel foglalkozz. Közben ők meg jól elvannak. Politika ez is, mint minden más.)

    (#13421) viralmind: Agyaltam, igazat adok, de ezt már csak elküldöm :B Amúgy meg csak abba tudok belefolyni, amiről szó van. És hát ez mostanság valóban a rom-istenítés, a bénázásokra való x-edik rákérdezés. Tiszta dejavu annak aki naponta olvassa. Már várom mikor jön egy wifibajos, vagy egy bootloopos. Ha általános témák mennek akkor csak arra lehet reagálni, x-edszer meg már higgadtan nehéz. Nekem igenis hiányzik egy olyan hely ahol lehet a cm-ről írni, mert itt ha szóba hozom a sok miui közt akkor lassan leoltanak mit akarok én azzal.
    Erre az általános beszélgetésekre én javallottam a chatet, de nem kellett, hát maradt itt a 80% offolás, pedig az kiemelhette volna oda, és itt meg maradhatott volna a tárgyilagos írás.
    Mert akár elfogadjátok akár nem, ennyi ugyanolyan telefont használónak igenis van témája nem csak szorosan a dolgokhoz kapcsolódva. Mehetett volna a chatre, és lehetett volna ott jókat társalogni mindenféléről a sok Defy-snek ami nem hagy ennyi off nyomot.
    Aláírásomban még mindig ott hagytam és sokszor benn is ücsörgök, de amíg ennyi lesz a felhasználó itt és természetesen mindenki szeretne a telóval kapcsolatosan vagy épp csak hasonló telósokkal más dologról írkálni egymásnak/egymással, addig sok lesz itt az off, ha nincs más hely ahová menjenek.
    Majd ha már sokan váltanak és ez a teló nem lesz ekkora szenzáció akkor lesz itt kevesebb hsz és kevesebb off.

    Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)

Aktív témák