Új hozzászólás Aktív témák

  • Black&White

    addikt

    válasz #70869248 #1067 üzenetére

    Melyik kempingbe voltatok?
    Mi az autópálya mellett jobbra.
    Egyébként szombat éjjel fellőttek egy jelzőrakétát a fritzek és kb 25-30 méterre tőlünk csapódott be a sátrak közé...
    Na az se hiányzott volna.
    No de mindegy, nekem évről-évre jobban tetszik ez a dolog, idén is nagyon komoly dolgokat láttunk, főleg éjjelente.Szerencsére egyik haverom ilyenkor hivatásnak érzi a forgatást, úgyhogy ezek meg is vannak kamerán... :)
    Talma esete nagyon lehangolt, az időmérő alapján nagy dolgokra számítottunk, de hamar ki kellett hogy józanodjunk.Elmondhatom nem nagyon sikerült.
    Én a 250 nagy részét átaludtam(csak az eleje-vége volt meg), egyszerűen túl sok bódító hatású szer dolgozott bennem a hétvégén...(Krusovice,Gambrinus rulz).
    A MotoGP-re természetesen már toppon voltam, nagyon jó kis meccs volt az elején, de a 2 Kawa,2 Suzuki+Tamada,Bayliss 6-os is nagyon nagyot mutatott hátrébb!
    Biaggi tényleg feljött, mint a talajvíz :C , de én Rossit figyeltem inkább és Capirexet, aki a márka-kedvencemen ült.Nagyon örültem a helyezésüknek.Csak úgy megjegyzésként elmondom, hogy a G-ben mindig hatalmas Biaggi tábor van és ezt Max is nagyon jól tudja.Minden évben megáll itt füstölni, majd kerekezni!
    Igaz ez a dolog tavaly kicsit balul sült el, ugyanis a hozzá berohanó tifosikat a cseh lovasrendőrök gumibottal!!! szétkergették...
    :U
    A másik nagy fleó a Kawa-k hangja volt, valami iszonyat kemény hangja van a Big-Bang blokknak!Egyedül a Pramac Duco tudott vele versenyezni...:D
    De messze van 2006 aug....:(((

Új hozzászólás Aktív témák