Új hozzászólás Aktív témák

  • SztiviVander

    őstag

    válasz axioma #57563 üzenetére

    se táblázatba se összefoglalóba nincs benne, se nem ismerős innen a topikból ez a név. szóval ennyi erővel akár zagyvaság is lehetne az a 3*2 betű, ki nem találnám hogy ez valami létező flotta. de miért félsz hogy megtalálják ha magukra keresnek (mert biztos szoktak)? valódi neveteket nem tudják meg innen és biztos nem az ismerősöd az egyetlen az országban akivel így kivételeznek és megkeresték, úgyhogy nyugi nem fognak verőembereket küldeni ha nem jót írsz róluk :)
    csak vélemény:
    1-2. pl valaki (korábbi dolgozó) átvitte a flottádból az ügyféladatokat az új (jobban fizető) céghez. törvényes? nyilván nem. érdekli őket hogy az-e? nyilván nem.
    3. kamu, ügyfélszerzés bármi áron
    4. mert simán hülye, vagy téged néz annak
    5. mások is kirakják, lásd küf. lehet hogy régen tiltotta a telenor de yeti meg nem tiltja. passz.
    6. szerintem bőven elég amit leírtál, ennél többet nem is kell róluk tudni

    itt még senki se írt ilyet hogy felmondana a yettel a régi flottáknak, szóval ha lesz is ilyen az egyelőre vagy csak pletyka szint vagy simán bullshit hogy megijedj és önként szaladj hozzájuk. utóbbira nagyobb esélyt látok. majd ha a régi flotta mondja azt hogy megszűnik akkor érdekeljen, addig meg pont szrd le hogy egy konkurens flotta mint kamuzik össze. szerintem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák