Új hozzászólás Aktív témák

  • -ZeeZee-

    senior tag

    válasz taip #22606 üzenetére

    Akkor maradjunk annyiban, hogy számhordozáshoz mindenképpen kell egy új SIM kártya az új szolgáltatótól. Ezt mindenki úgy szerzi be, ahogy akarja. :DD Az új kártyának is lesz egy telefonszáma, ami csak addig él, amíg a számhordozás meg nem történik. Akkor az új kártyán már a saját régi számod lesz. A régi kártyád pedig használhatatlan, hiszen nem lesz rajta szám. (És itt jön be a számomra ismeretlen: lehet, hogy lehet átmeneti kártyát igényelni, amihez nem tartozik szám, csak fog majd, ha megtörtént a számhordozás.)

    Van egy érzésem, hogy érted, hogy miről van szó, csak valami elkerülte a figyelmemet, ami számomra vagy nagyon egyértelmű, vagy nagyon benéztem.

    (#22607) Sayuar Most már ezt is tudom, sajnos csak hordozás után... Viszont még mindig ott van az apró tény, hogy amíg nem lesz rajta pénz, addig hívást nem tudsz indítani. Vagyis a visszahordozásig nem tudsz telefonálni (csak elérnek téged). Ha jól csinálod, akkor ez 3-4 nap csak. (flottaengedély előre beszerzése, majd átváltáskor rögtön kezdeményezni a flottához való csatlakozást)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák