Új hozzászólás Aktív témák

  • scapegt

    senior tag

    Sziasztok,

    A Youtube-bal lett egy kis problémám. Hátha más is belefutott már ebbe és tud segíteni.

    Szóval egyik nap jött tőlük egy levél, hogy feltöltöttem valami crack videót ... ez nyilván nem így történt, eszem ágában sem volt, fogalmam sincs milyen program videójáról beszéltek. Egyetlen egy pár másodperces videó volt fent nekem a kisfiamról, semmi más, szóval talán még saját csatornám sincs, hacsak ez nem számít annak.

    Na szóval eltelt a levél után 1-2 hét és egyik reggel már be sem lehetett jelentkezni a youtube-ra.

    Írtam nekik már 5x, de mindig ugyanazt a választ kapom, még akkor is, ha bemásolom nekik, amit küldtek, hogy nehogy elküldjék megint, mert nem tudom megcsinálni.

    Amit kérnek az az, hogy adjak meg egy csomó adatot, pl a YT csatornám nevét (egyrészt nincs, ha lenne sem tudnám megnézni mi a neve, mivel nem tudok belépni :F ), a létrehozás dátumát ... honnan tudhatnám ezt is, ha ki vagyok tiltva, stb., stb. Szóval nem tudok végigmenni a folyamaton.

    Azonban azt vettem észre, hogy amikor a youtube válaszol, egyrészt a levélben sem logo, sem más nincs, így néz ki:

    "Welcome!
    We are sorry to hear about the problem. If you believe your account has been hacked, submit this form immediately . By filling out the form right away, you'll help us take action quickly, so you can prevent your account from losing support. Our teams use this information to investigate the issue. We will inform you every step of the way.
    Sincerely,
    The YouTube Team"

    A feladó pedig mindig más, a legutóbbi levélben ez: appeals+3177rxkjgpw5004@support.youtube.com

    Nem akarok rémeket látni, de elképzelhető, hogy pl.: aki feltörte a Youtube-omat attól jönnek vissza ezek a válaszok? Vagy ez teljesen normális, hogy mindig más a feladó és ilyen össze-visszaság a @ előtti rész?

    Ha valaki tudna segíteni, nagyon örülnék, mert most már nagyon a határán vagyok annak, hogy azt írjam nekik, hogy Fuck you :D :U :W

    Köszi, hogy elolvastátok! :R

Új hozzászólás Aktív témák