Új hozzászólás Aktív témák

  • imibogyo

    veterán

    Bocsi mindenkitől, de mind a négy fő topikomba berakom ezt, mert kicsit más az egyes topikok személy-összeállítása.

    Szóval befejeztem az ITX kuckómat nagyvonalakban a hétvégén (80%-os lehet kb.). Illetve az előző kuckó reinkarnációját. Még hátra van az oldalsó füstüveg méretre vágása, valamint az előlapra kerülő két slim venti beszerzése. Ezek fogják az alapvetően passzív CPU hűtést kiegészíteni. Sok dolguk nem lesz, le is lesznek szabályozva, csak annyi a szerepük, hogy ne álljon a levegő a házban. Tegnap kimartam a tetőlemezt is, hogy függőlegesen szépen távozhasson a meleg. Ezek a mart nútok lényegében a teljes belső kamrát lefedik széltében és hosszában.

    Még nem foglalkoztam a résekkel, de már megvettem hozzá a fatapaszt. Emellett el kell még döntenem a pácolás milyenségét, illetve, hogy egyáltalán akarok-e pácolást, vagy csak lakkozva lesz a házikó.

    A táp és az alulra helyezett 5400-as merevlemez rezgáscsillapító anyagon pihennek, szóval nagyon csendes lett a konfig. Kisebb átrendezéssel és egy kisebb nem-passzív procihűtővel 3-slotos VGA-t is be tud nyelni a ház, de erre a közeljövőben nem fog sor kerülni. Ráadásul 3-slotos VGA nincs is nagyon 250 mm-en belül. De például egy GTX 970 Mini simán bele fog férni.

    KATT A KÉPRE GALÉRIA

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák