Új hozzászólás Aktív témák

  • kriszo74

    csendes tag

    válasz odiepapa2 #8804 üzenetére

    Szia!

    A tálcamatrica azért is jó, mert egy kicsit hőszigetel is. Legalábbis azt tapasztaltam, hogy kb. fél-1 percet nyerek a tálcafűtéssel. Egy időben végeztem méréseket is. Persze nem tökéletes hőszigetelő, mivel a nyomtatványnak át kell adnia a hőt.

    Én megkockáztatnám a 110 fokot. :) A max. tálcafűtést nem szoftverből tudod beállítani? Mondjuk annyiból jogos lehet a korlát, hogy nekem 70 fokra felment a vezeték külső hőmérséklete is. Úgyhogy bementem egy villanyszerelő boltba és megvettem a legvastagabb érpárt, amit csak árultak. Így 40 fokra lement a vezeték hőmérséklete.

    Aliról 20-22 EUR-ért lehet rendelni házhoz szállítással együtt. Íme egy példa.

    De ugyanolyan, ha nem jobb áron lehet pl. innen is rendelni. Ezt a boltot itt javasolta vki a fórumon, korábban. Nyilván előnye, hogy nem kell a minimálisan 2-3 hét szállítási idővel számolni, de cserébe kb. 1000 Ft a házhoz szállítás.

    Elégedett vagyok a nyomtatványok felületével, egyelőre nem érzetem szükségét, hogy leszedjem a legfelsőbb réteget. Egyetlen gondom a pókhálósodással van. Azt nyomtatás után, mint sorját lekaparom késsel, ügyesen. De minden okosság érdekel. Ne tartsd vissza. :)

    Pókhálósodásra ezt találtam. Többiektől is kérdezem, hogy mi a véleményetek erről?

    Üdv.

Új hozzászólás Aktív témák