Új hozzászólás Aktív témák

  • Reggie0

    félisten

    válasz szazbolha #44523 üzenetére

    Sajnos ez meg resines nyomtatoval sem ilyen egyszeru, a legjobb, ha a nagyitgatassal elsz. Ha esetleg megtehetet, hogy a menetes cuccot felhevited es ugy rahuzod, akkor nem kell menetvagozni, mert meglagyulva a muanyagot konnyebben elkeni.

    FDM nyomtatasnal raadasul a seam sem segit a pontos nyomtatason, akorul mindig szokott lenni valamennyi kituremkedes. Ha fontos a pontossagg, akkor erdemes inkabb menetvagoval atmenni rajta.
    Probalkozhatsz a wall thichness hangolasan, mert a fuvokanal megadott meretnel nagyobb ertek eseten mar az is ad neki egy pontatlansagot, hogy az egyel beljebb levo fal mennyire sikerult pontosan es a hibak osszeadodnak. Esetleg megprobalhatod bekapcsolni, hogy elsonek a kulso falat nyomtassa, akkor nagyobb lesz a pontosag, de rosszabb az overhangek kornyeken. Kiserletezni kell. A csavarral dolgozd meg a probadarabokat es figyeld meg, hogy melyikknel milyen reszen daralja az anyagot, ugy valamennyire tudsz kovetkeztetni a hiba forrasara.

    Curaban elvileg van valami beallitas arra is, hogy a tesszellacional hova illessze a modelt, az egyikel a furatok pontossaga javul, a kulso mereteke pedig romlik. Sajnos nekem mar nincs fent, neten meg nincs egy nyamvadt nyers lista a settingekrol.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák