Új hozzászólás Aktív témák

  • Tomika75

    tag

    válasz poli27 #43367 üzenetére

    Hát most egy kicsit elbizonytalanítottatok!
    Mennyire hangos az a hangos?
    Mivel éppen azt terveztem, hogy eladom a Prusát és veszek helyette egy Bambut.
    A váltás oka a gyorsaság és a több színű nyomtatás lehetősége. Tudom, hogy kijött Jozeféknél az MMU3 de egyenlőre nem sok véleményt hallottam róla ( tényleg ha valakinek itt van akkor megoszthatná mennyire jó/rossz?).
    Meg a váltás másik oka, hogy nagyon kiakadtam Jozefékre az MK4 bevezetése és arra való frissítése miatt. Gusztustalanul sokat kérnek a frissítésért ami egyáltalán nem éri meg mivel 250 euróval többért már veszel egy új MK4-et, ennek köszönhetően alig eladhatóvá tették az MK3S+-okat vagy akkorát bukik rajta az embert, hogy vért fog hányni. Azért eddig a Prusákra az volt jellemző, hogy szépen tartották az árukat és minimális buktával tovább lehetett adni őket.
    Gondolkodtam a 3.5-re frissítésen a gyorsabb nyomtatás, a szebb kijelző ( ami talán előbb-utőbb érintős lesz ha sikerül végre azzal is foglalkozniuk), a Prusa connect támogatás, pendrive használat miatt de természetesen azt nem lehet kapni pedig nekem az tökéletesen megfelelne mert a nyomtatási minőséggel eddig sem volt gondom.
    Sajnos túl sokat ültek a babérokon ahogy azt már egyszer leírtam és ennek most nem csak ők, hanem mi is megisszuak a levét.
    Ui.: Akinek van-volt Prusája és Bambuja is annak is kiváncsi lennék a véleményére az esetleges különbségek miatt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák