Új hozzászólás Aktív témák

  • dippe

    tag

    válasz fabula #42511 üzenetére

    De lehet :D Az viszont nem feltétlenül jelenti azt, hogy nincs igazam. Én még emlékszem arra amiről a nagyszüleim, szüleim meséltek, mire és hogyan használták az információt a kommunizmusban. Az emberek nem változnak... Szakmámból adódóan van némi rálátásom az adatok értékére, gyűjtésre, tárolásra, kezelésre. De ez nagyon off-topic, sorry.
    Csak fel akartam hívni a figyelmeteket, hogy a Bambu nem azért olcsó, mert zsenik, vagy mert a jó kínai munkaerő olcsó (mert nem az), hanem mert jó eséllyel máshol szedik be a pénzt. Igyexem többet nem felhozni a témát.

    A gyakorlatban Bambu P1P-m van. Úgy érzem kb. tisztában vagyok a kockázatokkal, és mivel árérzékenyígy mégis ezt választottam.Az alap nyomtatási minőséggel, stabilitással nagyon elégedett vagyok. Minimális a szívás a géppel az alap ender-hez képest.
    Amiket előzőleg leírtam a hálózati működéséről, tények, tapasztalat. Cloud nélkül eléggé "fapados", még az Ender 3 szintjét sem feltétlen üti meg az usb hiánya miatt. Egy RPI+octoprinthez meg ne is hasonlítsuk.


    A cloud-os bambu leállás utáni balhét meg egyszerűen nem értem. Nem létezik 100%-os rendelkezésre állás sehol. Így is örülhetünk, hogy ilyen stabil cloud platformot biztosítanak, totál korrekt. Mellesleg a P1P könnyen átkonfigurálható local módra / SD kártyával is megy, mint említettétek. Pár órát bárki át tud hidalni ezekkel. Printer farmoknál már kérdőjelesebb, de nekik meg tudni kell kezelni a kockázatokat.

    "Egész termék lopott": ezt a P1P-nél nem látom. Korrekt mérnöki munka eredménye szerintem. Az új nyomtatójuk viszont kísértetiesen hasonlít a prusa minihez paraméterekben... de ilyen a piac ...

Új hozzászólás Aktív témák