Aktív témák

  • Gyuri27

    félisten

    válasz Alastair' #23613 üzenetére

    Nézd lehet az a driver jó. De ahogy Isc kollega írta csoda várás. Elavult a teknika ennyi. Ezen most segitett ezen a driver (ami a régi játékokat illeti). Kiváncsi leszek a nyáron megjelenő játékoknál mi lesz a helyzet. Ha meg az nv eddig is tudott drivert irni akkor ez mitől olyan fantasztikus? Logikátlan kicsit. De a legnagyobb bajom az, hogy ati nem tud drivert irni. Csak ennek ellent mond, hogy minden hónapban van új driver és teljesitményt töbletet is hoz.
    De nem kivánok tovább offolni. Nv vga-t kell venni ennyi. Csak akkor az embert miért vett 4850-t (költöi, nem kell válaszolni)? :N

    Gaboman: Gyurika? Ki vagy te nekem? Senkim. Viselkedj is úgy (ezt egyébként melegen ajánlom) ;) Kedves izéke (mert ugye a nevecskéd nincs kiírva).
    Ha meg tesztelsz akkor két ref kártyát ha lehet. Csak tudod mi a baj. Veled is meg a hozzád hasónlókkal, hogy olyan eredményeket kaptok amiket kinti neves, vagy kevésbé neves teszt oldalakon sem látni. Persze az nem csipi a szemed, hogy kint ezt a nyomorult 4830-t tesztelték a 178-l szemben 8.10-l, de még 8.9-l is. Akkor nem voltál az igazság és a pártatlanság nagy bajnoka, hogy miért régi drivert használnak az ati kártyához.

    [ Szerkesztve ]

    Amd - Radeon - Ryzen

Aktív témák