- Windows 11
- ASUS routerek
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- DIGI kábel TV
- Router gondok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- PR-Telecom
-
IT café
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
-
BerserkGuts
őstag
ilyen kategóriában(2080s) én is 3 ventis jobb hűtést vennék nyilván
majd a 3070ti-n én se fogok spórolni jó hűtésűt nézek én is[ Szerkesztve ]
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
Qtya123
őstag
Felesleges alaplapot cserélned. A PCIE 4.0 sajnos nem igazán hoz előrelépést a 3080 erejű kártyánál sem. Üdvözítő, hogy van néhány játék, ami profitál belőle, de olyan kis mértékben (3-10 FPS), hogy sajnos kizártnak tartom azt, hogy a közeljövőben nagy előrelépést jelentsen majd. [link]
[ Szerkesztve ]
-
koko52
nagyúr
Mondjuk Intel mellett kell is. Új proci új tok.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
pecccccccca
őstag
Ugyan ezt akartam felhozni én is. Ez ilyen nesze semmi fogd meg jól hír.
Van elég kolbász a spájzba, de az oroszoknak nem jutott!
Most akkor van elég vagy nincs? Eldönthetnék, mert ebből a hírből azt tudtuk meg, hogy semmit...Más:
kolopele te vagy az? [link] 🤣Humorban nincs helye tréfának!
-
koko52
nagyúr
ilyet hogy mer leírni valaki? Igazi barom. Milyen készletről beszél? Ami elfogy 1 másodperc alatt és 3 hónapig nem is várható csak 1-1 darab?
Ha AMD normális készlettel indul akkor nagyot tarolhat!!! Még olcsón se kell adniuk mert nem lesz konkurencia[ Szerkesztve ]
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- MSI AMD Radeon RX 6600 XT MECH 2 8GB OC használt videokártya garanciával!
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest