-
IT café
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz gerisz23 #126951 üzenetére
Ne már.... és nem szorult rá egy DVI csati ?
RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
-
nagyúr
válasz gerisz23 #126953 üzenetére
Osztom Csupingo fórumtárs gondolatát, azaz, mikori BIOS van az alaplapon ?
Mert ez is lehet a 43-as hibakód okozója.
Meg okozhatja driver probléma is.Akárhogy is, driver nélkül is kell adjon képet a VGA a monitorra.
RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
gerisz23
őstag
válasz jokeph #126954 üzenetére
2015.ös,a legutolsó amit fel lehet rá tenni.
Kipróbáltam HD7770-el az átalakítót,azzal se megy,küldöm vissza a boltba.
A hibakóddal nem tudok mit kezdeni amíg legalább a monitort nem tudom rádugni és életre kelteni.Lehet az a 10000Ftos ketyere lesz a megoldás,csak kérdés holnap kapok-e ilyesmit helyi boltban.Euronicsnál volt 10kért de nem néztem meg milyen.Asus B560M-K,Intel Core i3 10100F,Pure Power 10 400W,Corsair 2*4GB,Rx 570 4 GB
-
nagyúr
válasz gerisz23 #126955 üzenetére
10k-ért már vehetsz egy monitort is, amin van D-SUB és DVI-D.
15k-ért már olyan is van, amin ezeken felül HDMI vagy DP port is van.
20-22" között, igaz ezek nem FHD-s monitorok még tönnyire, csak HD - 16:10 1680*1050.RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
veterán
válasz gerisz23 #126945 üzenetére
Azért azt nehezen képzelem el, hogy displayport nincs az rx570-en.
Illetve mi a pontos tipusa a monitornak? Elég hihetetlen, hogy tényleg 4hónapos, manapság már nem szoktak csak dsub monitort gyártani.
Van egy Delock átalakító displayportról vga-ra, valami 6 ezer forint de állitolag nagyon tuti, egy olyat akarok beszerezni crt-hez.[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/rasoapro
-
Csupingo
veterán
válasz gerisz23 #126955 üzenetére
Használt az 570? 43-as hibakód szokott lenni akkor is, ha bányászbios van a kártyán. Tehát akkor a 7770 működik a gépben, de az átalakító azzal se jó? Mondjuk az átalakítótól függetlenűl nem kéne jó kártya esetén hibakódnak lennie szerintem. Azért még egy alaplapi bios frissítést kipróbálnék.
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
gerisz23
őstag
válasz nrg_52 #126959 üzenetére
Újonann,itt ajánlották a fórumon a boltot(mondjuk kicsit poros a hűtőbordája ahoz képest hogy új).
7770-el sem jó az átalakító,DP port van az RX 570-en,nézegettem annak az átalakítójit is,csak nem tudom ezek után melyik lenne a tuti megoldás.Asus B560M-K,Intel Core i3 10100F,Pure Power 10 400W,Corsair 2*4GB,Rx 570 4 GB
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz gerisz23 #126960 üzenetére
Poros hüttőborda új kártyán Honnan vetted?
Amúgy nem kötekedésből,de egy kicsit átgondolva ha vásároltál volna akkor olyan cuccokat vettél volna amik kompatibilisek egymással.[ Szerkesztve ]
Gigabyte b360 hd3+i5 8400+4×4 gb ddr4 2400 mhz+fsp 460 80+Gtx 1060 6 Gb +zalman z1 neo
-
KAMELOT
titán
válasz gerisz23 #126951 üzenetére
4 hónapos monitor 2019-ben és vga kimenettel vetted. Minimum hdmi, dp portnak kéne rajta lenni.
Hol vetted a vga és a monitort? Kik ajánlották ezt?Pécsi gyerek: újonnan bolti kártya, picit poros 43. hibakóddal. Használt kártyát a bolt eladta újként.
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
PiszokAlfréd
aktív tag
válasz kolopele #126933 üzenetére
Látod, gamerek vagyunk mind, mégis milyen különbözőek? Számomra pl. a 4k felbontás nem ad annyi extrát hogy akár csak fontolóra vegyem a váltást. Ha nem hajolok egész közel a kijelzőhöz hogy lássam mennyire picik is azok a képpontok, csak normál távolságból nézem, számomra bizony épp ugyan olyan mint az 1080p. Sőt, játszottam konzolon is az rdr2-t 1080p-ben, 4k tv-n, kövezzetek meg, de olyan másfél méter távolságból meg nem tudtam volna mondani hogy most nem egy 1080p tv-n nyomom natív felbontásban.
Ezzel szemben egy 144hz-es monitoron elég az asztalon megmozgatnom az egeret, hogy levágjam mi van, teljesen egyértelmű a különbség.Nem mindenkinek [link]
[ Szerkesztve ]
-
kolopele
nagyúr
válasz PiszokAlfréd #126964 üzenetére
Ne az egeret mozgasd, hanem játsszál mondjuk a Metro - val 60-75-120 fps mellett, és mondd meg melyik-melyik, de mondhatnám a DOOM - ot is ha már gyorsaság. A lényeg a 60, afelett meg egyértelmű hogy csak jó lehet.
-
PiszokAlfréd
aktív tag
válasz kolopele #126966 üzenetére
Hát, az mondjuk biztos hogy nem azért vennék 144hz monitort hogy a Metrot 75 fps-sel nyomjam. Ott ki kell próbálni melyik a szimpatikusabb, medium beállítások+144hz, vagy ultra+ 60. Sigleplayerben is néha a magas fps szám többet ad az "élethűséghez" mint pár extra fűszál.
De elsődlegesen nyilván nálam is Overwatch a fő szempont. -
gerisz23
őstag
válasz KAMELOT #126963 üzenetére
Nem gondoltam hogy ilyen hamar megdöglik a gtx 760,hülye voltam nem néztem hogy nincs rajta más bemenet(a monitoron).
lenovo li2215sd
A kártya premium pctől van,most bontottam ki a számlát,valaki egész más nevére szól,sőt én sprintellel kértem posta hozta.Kicsit csalás szaga kezd lenni...Asus B560M-K,Intel Core i3 10100F,Pure Power 10 400W,Corsair 2*4GB,Rx 570 4 GB
-
veterán
válasz PiszokAlfréd #126968 üzenetére
De amint írtuk már párszor a fix 144 FPS-hez meg 2080 Ti SLI kell már 1440p esetén is...
4K esetén szerintem meg azzal sem lenne biztos.The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
kolopele
nagyúr
válasz syIex #126971 üzenetére
Én meg már írtam sokszor hogy az SLI nem biztos hogy jó megoldás. Amennyiben perfektül működne minden játék esetén már az lenne a gépemben, mint anno az 1080 - nál. Ott sok volt vele a gondom, bár KAMELOT kolléga már annyiszor mondta mostanában hogy lehet teszek vele egy próbát, de 144 fps - ekről akkor is kár lenne beszélni 4K mellett. Mondjuk fűteni lehetne velük azért
[ Szerkesztve ]
-
gerisz23
őstag
válasz Pécsi gyerek #126970 üzenetére
Visszatérve nem néztem meg milyen csatik vannak a kártyán.Holnap reggel megpróbálok venni helyben egy lehetőleg működőképes átalakítót DP-ről Vga-ra,kipróbálom a HD7770-el,ha működik berakom újra az új kártyát.
Asus B560M-K,Intel Core i3 10100F,Pure Power 10 400W,Corsair 2*4GB,Rx 570 4 GB
-
nrg_52
addikt
válasz rasotamas #126972 üzenetére
Konkretan ez volt az egyik, de fogalmam nincs mit bir, mert nem sajat reszre lett veve, hanem ugyfelnek, csak azt tudom, hogy mukodik. Hogy milyen monitorral, milyen kepfrissitessel azt nem, a tipusat se tudta megmondani. Annyit tudtam, hogy a "kek" csatlakozo van rajta, bevallalta a lutrit, bejott, azota is hasznalja.
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
kolopele
nagyúr
válasz PiszokAlfréd #126968 üzenetére
Azzal nem játszom, de amit előbb linkeltem meg amit most fogok érdemes megnézni. Nem attól lesz jó valaki hogy mennyi az fps:
[link][ Szerkesztve ]
-
kolopele
nagyúr
válasz Mclovin #126982 üzenetére
Lehet, nem tudom, mivel sosem érdekeltek az ilyen online ökörködések, de egy CSGO esetében nem nehéz elérni a magas fps számot, kell egy 120-144hz - es monitor, és mehet mellé egy olcsóbb kártya is, ugye itt nem egy Metro - t kell meghajtani. Mondjuk a másik videóban egy valamennyire profi gyerek elmondja egy 60 HZ - es monitor mellett hogy hogyan is kell ezzel játszani, szóval aki hülye a játékhoz azt 144 fps mellett is lelövik seperc alatt
-
PiszokAlfréd
aktív tag
válasz kolopele #126979 üzenetére
Nekem azért kell, mert nagyon jó így játszani, egyszerűen más szintet képvisel, olyan mintha a félhomály után felkapcsolták volna a lámpát, vagy én nem tudom mihez hasonlítsam
Ha még egy hajszállal jobb is leszek tőle, akkor +1.Csgo-t én sem próbáltam soha. Őszintén szólva csak az ow-t nyomom multiban, nem sok mp címet próbáltam életemben.
-
nrg_52
addikt
válasz gerisz23 #126987 üzenetére
Attol volt, hogy a hasznalt banyasz kartyat eladtak ujkent, es meg arra sem vettek a faradtsagot, hogy fel tegyek a gyari biost. Egyebkent a hibakod a kovetkezo driver frissitesig tunt csak el, akkor megint elo fog jonni. Ez igy atveres. Vetesd veluk vissza.
[ Szerkesztve ]
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
gerisz23
őstag
válasz nrg_52 #126991 üzenetére
vettem egy dp-vga átalakítót ezzel megy.Írtam a boltnak,meg hívogatom őket(folyamat ki van kapcsolva)
Nem merem visszaküldeni egyenlőre,akkor se pénz se kártya...i
Nincs valakinek véletlen ilyen kártyája?Bios verziót szeretném összehasonlítani[ Szerkesztve ]
Asus B560M-K,Intel Core i3 10100F,Pure Power 10 400W,Corsair 2*4GB,Rx 570 4 GB
-
BerserkGuts
őstag
válasz kolopele #126983 üzenetére
Aki hozzá szokik a magas fps-hez annak felgyorsulnak a reflexei teszteld magad [link]
képes vagy pro szintre vajon 110ms körül és ez csak egyszerű reflex még hol a többi pl:pálya ismeret, pontosság stb.... amitől pro lesz valakiből
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
VGNGR
senior tag
válasz gerisz23 #126992 üzenetére
Basszus!
Az árukeresős boltlista is valahol az ötödik hely alatt kezdődik valójában. Soha semmit olyan helyről, aminek nincs fizikai boltja, ahol rájuk lehet dönteni az asztalt. Ipon, pcx, aqua, oázis meg még egy kettő ahonnan szabad venni kb. A mobiltelefonoknál még durvább a helyzet a sok xx gsm meg stb... Az értékelések közül az árukeresőn le kell szűrni egy csillagosra, azok a valódiak. A több ezer 5 csillagosat saját maguknak írják... -
kolopele
nagyúr
válasz BerserkGuts #126994 üzenetére
Nem tudom, én nem akarok pro lenni mondjuk egy Metro, AC, Control, stb. esetében. Végig vittem már mindet anélkül is, ahogy bármelyik fsp - t kampány módban.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz BerserkGuts #126993 üzenetére
Elolvastad amit linkeltel?
1920x1080p valamint 2080 Ti SLi. Így nyilván meglehet, de én 1440p esetén írtam egy kártyával.The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
kolopele
nagyúr
válasz PiszokAlfréd #126990 üzenetére
Az a lényeg hogy mindenki elégedett legyen a saját fps - ével
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Építő/felújító topik
- NVIDIA® driverek topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitor hiba topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest