Új hozzászólás Aktív témák

  • andatti

    senior tag

    A régi samsung tv-nk döglődik, (anno még szemüveget is adtak hozzá, 102 cm okos, 150e volt)...
    Helyette kinéztem egy thomsont, még decemberben a prioritások alapján, de mostanra 1 elfogyott, 2 ahol mégis kapható, ott már 108e helyett 163e...

    A tervezett összeg 120-ig lett volna, de így, hogy drágább lett már bármi lehet, ami nem noname, és akkor megy majd részletre... Így viszont MM, és 200e a keret, vagy 3. verzióban másutt részletre, de az új (banki) eljárás... Itt esetleg lehet 300e is, de az már inkább bankfüggő.

    Mire használnánk: mindigtv családi csomag van, mellette stream tv-zés, (app legyen benne, ittott tv, yettel, direct one)
    Filmezés pendrive-ról, ritkán yt.
    Ha már új tv lesz, a hbb tv-t lehessen használni. (2.0 bár a mall.hu-n ezt egyikhez sem írták, csak sima hbb volt jelölve, árukeresőn pedig nem találtam ezt, hogy bejelöljem, hogy csak ilyen tv-t keresek.
    Méret 42-50 col között. (a régi 42-es) Fényerő nem hátrány, de roló van.
    CI interfész, hevc kódolás alap, (úgy tudom 4k tévéknél ez alap) nem akarok dekódert, 2 távirányítót használni...
    Jó lenne oldalról, enyhén oldalról is torzítatlan kép. Többen nézzük, eltérő szögekből. Ha van kép a képben, 2 tuner az már álom lenne... (árba nem fér bele valószínűleg) Amiket nézegettem csodálkoztam, hogy egy usb van, (a régin 2 volt) de egy is elég...
    Nem kell a legújabb, best 2023-as, de 3-5 évnél ne legyen régebbi model. Csak új, boltból... Majd minden gyártó megkülönbözteti magát a többitől, hogy az ő tvje milyen különleges, színhű, stb. ezen nem tudok eligazodni... így nincs ilyen preferencia.

Új hozzászólás Aktív témák