Új hozzászólás Aktív témák

  • Vasti74

    aktív tag

    válasz rainman72 #77389 üzenetére

    Persze, nem egy pozitív tulajdonság... Én nem nézek oda, a képernyő közepére irányítom a tekintetemet, és ezzel el is intéztem a problémát ;-)
    De én "elvből" a legolcsóbb tévéket veszem az adott méretben, és nem várom el tőlük, hogy minőségben azt hozzák, amit a több kategóriával felettük lévőt.
    Az eladó persze elkezdte, hogy egy kicsit többért ott a 7300-as sorozat, egy kicsit többért a nem tudom mi, annál egy kicsit többért meg a Q-akármi sorozat, ami már ezt meg azt tud - de elmondtam neki, hogy nálam az elv: a legolcsóbb LG-t, úgyhogy maradok a 7000-nél ;-) Furcsán nézett rám, de nem zavart ;-)
    Úgyhogy most itt áll a nappaliban pár hete szerintem hihetetlenül olcsón (az első saját tévém 2000 körül egy 63 centis, 50Hz-es Samsung CRT volt, amit kb. 70.000 forintért vettem akkor, amikor 120.000 forint körül kerestem - ahhoz képest ez már tényleg a hihetetlen kategória :-) a szép méretes tévé, akkora, amin már filmes élmény a filmnézés, a képével teljesen elégedett vagyok, színek, mozgások, minden OK.
    A bevilágítást letojom: ha fekete sáv van alul-felül, tőlem világíthat rajta, nincs ott semmi hasznos, ha meg a teljes képernyőt kitölti a kép, akkor nem is látszik.

Új hozzászólás Aktív témák