Új hozzászólás Aktív témák

  • Vasti74

    aktív tag

    válasz zeee #77344 üzenetére

    Helló!

    Pár hete hirtelen felindulásból ;-) vettem egy ilyen LG-t, és nem bántam meg :-)

    Egy 49UK6200PLA-t váltott egyébként - szinte csak letöltött filmeket (meg streaming-et) nézünk, ezért LG tévéim voltak csak eddig, mert a Samsung médialejátszója állítólag sokkal válogatósabb.

    Attól eltekintve, hogy azért bevilágít rendesen a háttérvilágítás itt-ott a széleken, piszkosul meg vagyok elégedve a képével! Az előzőhöz képest a fekete sokkal feketébb, és lehet, hogy ez egyedi, de olyan jól be volt állítva minden képbeállítás, hogy szinte hozzá sem kellett nyúlnom! Az eddigi tévéinken mindig egy csomó ideig állítgattam mindenfélét, mire kb. hasonló képet kaptam ;-)
    Egy kicsit a színtelítettségből vettem vissza (nem bírom, amikor szemzsibbasztóan színes minden) , meg a zajszűrésen stb. állítgattam, pár perc volt szerintem az egész.
    A sógorom volt itt nemrég, és azt mondja nézzünk meg rajta valami Trónok harca éjszakai csatajelenetet, aminél állítólag a legtöbb tévén alig látszik valami (nem tudom, az a sorozat totál kimaradt) Ezen csatáztak rendesen :-)
    Neki is tetszett a tévé...

    Szóval totál elégedett vagyok vele!
    OK, persze ez a legolcsóbb típusa az LG-nek, gondolom tudnak ők ennél jobbat is ;-) , de ha nem úgy ülünk a tévé elé, hogy a hibákat keresgetjük, hanem élvezzük a szerintem teljesen jó, és méretes képet, akkor igen jó "mozieszköz" egy átlagos nappaliban :-)

    ui: eddig majdnem csak LG lapostévéket vettem, és nem bántam meg. Az első (12 éves legalább) a mai napig hibátlan, a képe patent, Netflix - Youtube stb. működik rajta, szólva...
    Egyszer elcsábultam az ár miatt, és a nagyobbik lányomnak úgy két éve vettem egy 40"-os, FullHD okos Hisense-et. Azt a buta jószágot... A képe is vacak, a hangja még vacakabb, a szoftvere meg - hagyjuk. Hülyeség volt megvenni, de legalább tanultam belőle ;-) Mindegy, most megkapta a nappaliból a 49UK6200PLA-t.

Új hozzászólás Aktív témák