Új hozzászólás Aktív témák

  • gorje

    senior tag

    Sziasztok!

    Angliában élő barátomnak szeretnék segíteni TV választásban. Kamionos és most hogy lett saját "konténere", így szeretne 1 TV-t. Valószínűleg amazonról rendelné. Ebben kérném segítségeteket.

    1. Tévére szánt összeg, forintban? 150K

    2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport) mindenre kb. talán a játék lehet érdekes, mert gamer laptopot rákötné ha játszani szeretne és emiatt "ha van" normális input lag-el rendelkező akkor az is szempont.

    3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál? Szerintem max 2m. 32 col azt mondja 40 már nem férne el. Persze abban már nagyobb a kínálat, így azok is érdekelnének de 32 az elsődleges.

    4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este? sötét...

    5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e? Egyedül. A pontos helyét még nem tudja de valószínűleg falra menne. Így IPS és VA szóba jöhet jelenleg.

    6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.) Smart... YT, Netflix, Képernyőtükrözés, esetleg bluetooth

    7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.) jack és esetleg optikai

    8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen? elvileg falra menne, mind1.

    9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.) Ha van android akkor azt de tudom hogy szűk a keresztmetszet ebben a méretben.

    10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.) Vállalható hang?

    11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)? Új

    Délután elkezdem én is nézni az amazon.co.uk-t, Majd linkelek és kérdezek még.

    Esetleg aki hozzáértő és körülnézne, segíteni szeretne amazon.co.uk oldalon akkor az irányítószám RM20 3XD. Nem tudom ez mennyire befolyásolja a kínálatot. :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák