Új hozzászólás Aktív témák

  • Hyena

    senior tag

    válasz kzoli89 #21974 üzenetére

    Nekem egy sony xe9305 van , a kep nagyon szep az android meg olyan amilyen.
    Tv-s android alatt ne olyanra gondolj mint amit a telefonokon latsz, mivel meg a legdragabb uj tv hardvere is altalanos teljesitmenyet tekintve egy 5 evvel ezelotti 20.000 ftos kinai tablet szintjen van.
    Sajnos ezert a play storebol feltelepitheto programok is eleg "megfontoltan" mukodnek rajta, tisztelet a kivetelnek.

    Mindazonaltal ha nincsennek olyan terveid , hogy mindenfele alkalmazasok tomeget telepited fel, es tobbet szamit a kepminoseg akkor nyugodtan valaszd a sonyt mivel igy nem sok dolgod lesz az androiddal es amugy mindegy milyen rendszer fut a hatterben.
    Ha szeretsz szorfozni a csatornak kozt egyesevel leptetve oket es a beepitett tunert tervezed hasznalni akkor ez sem tul gyors.
    Ha mediaboxot hasznalsz csatornavaltasra akkor mindegy vagy ha EPG (guide) bol valasztva lepsz kozvetlenul a valasztott csatornara akkor is.

    Azt azert elmondom, hogy hasznalok egy 2018-as Tizen rendszeru samsung tvt is aminel a menuben valo navigacio/csatornavaltas sokkal lenduletesebb, de kepminosegben elmarad a sonytol...

    A helyedben az altalad emlitettek kozul a sonyt valasztanam, vagy ha mindenkeppen samsung akkor valami dragabb Q szeriasat...

    [ Szerkesztve ]

    harley-davidson-nyiregyhaza.hu

Új hozzászólás Aktív témák