Új hozzászólás Aktív témák

  • Arcieres

    csendes újonc

    Sziasztok,

    A segítségeteket szeretném kérni, mert gondban vagyok rendeléssel. Van két tv amit kinéztem magamnak de nincs hazai forgalmazásban, mégis ezt szeretném beszerezni lehetőleg olyan áron amennyiért hírdetik.

    Nevezetesen a TCL 55p607-es vagy 605-ös verzióról lenne szó melyet csak Bestbuy-on látok 650 dollárért. Illetve lehet még Ebayről is rendelni "200000000"-es szállítási költséggel vagy Amazonon láttam még de ott hiába teszem a kosárba, hibaüzenettel kivág, hogy sajnos kis hazánkba az a készülék nem szállítható. Hogyan lehetne mégis beszerezni nem horror áron? Illetve a fogósabb kérdés, hogy valójában megvárnám az új fejlettebb szériát ami május 1-el debütál elvileg és megerősített információ szerint azonos áron fogják adni mint a jelenlegit. No azt, hogy szerezzem majd be?

    Ha sehogy sem megoldható akkor tudna valaki hasonló árban megegyező tudású készüléket javasolni? Fontos lenne a local dimming (ebben 72 zóna van az ideiben pedig 92 lenne), a HDR, Dolby Vision és az 55 col legalább illetve a 4k felbontás és színhűség. Átszámolva ez olyan 180 000 plusz áfa, szóval max 210-ig nyújtóznék. Gondolom a lehetetlent kérem, de ha valaki tud megoldást ne habozzon. :)

    :R :R :R :R :R

Új hozzászólás Aktív témák