Új hozzászólás Aktív témák

  • siletto

    tag

    Sziasztok!

    Routert szeretnék vásárolni, 51nm panelba, de falakat meg ilyesmit nem részleteznék, mert nagyjából rálátás van az összes helyiségből, annyi hogy fej feletti(2.5m) magasságban lenne felszerelve.
    Jelenleg 100MBites DIGI kapcsolatunk van, talán jövőre lesz fejlesztve 1Gbitre, de akkor már nem szeretnék újat vásárolni. Egyébként teljesen általános használat, semmi torrent, vagy játék, vagy szerver.

    Az ok, hogy a 3 éves 1 antennás leg alapabb TP-Link router pár hete-hónapja már napi 1-2-3szor eldobálja a kapcsolatot, majd visszaáll, noha korábban szinte egyáltalán nem volt ilyen. Szerintem a 3 év szinte folyamatos áram alatt elfáradt szegény. Egyébként a jelerősség ennek is kielégítő volt, gondolom az újabb mindenképp jobb lesz majd.

    Kinéztem az ASUS RT58U-t, ez lenne a legnagyobb maximum a keret szempontjából(22eFT), ennél többet nemigen szánnék rá, de nem baj ha olcsóbb, és ha nem is gigabites, de néhány száz megabites WIFI-t is kellene tudnia. Ennél jóval olcsóbb az Archer C5, ami szintén javasolt darab.

    Ti mit gondoltok? Olvastam a nagyobb, 66-os kivitelről is, de nem vagyok power user, és költeni sem nagyon szeretnék igazából többet.

Új hozzászólás Aktív témák