Új hozzászólás Aktív témák

  • Nwis86

    aktív tag

    válasz Gubek-Einste #48322 üzenetére

    Kösz! Tegnap bekötötték a 100/10es netet a korábbi 34/2-es helyett és továbbra is jó a Dlink DIR-501 router, legalábbis speedtest szeritn kb hozza a maximumot, torrenten meg maxon is megy....

    De ennek ellenére szeretnék másikat venni, mert valoszinűleg lehet valami gondja a mostaninak, tudom ez nem pont ebbe a topikba való kérdés, de olyan gondom van, már 2 éve hogy szakad a net, de csak 1 pillanatra, észre se venni, ki se írja, csak is kizárólag online játékokba venni észre, mert akkor kidob, ami rohadt idegesítő és a skype is újracsatlakozik, semmi másba nem jelentkezik hiba olyan rövid a szakadás. Már jeleztük a szolgáltató felé de állítólag náluk nincs hiba, tegnap pedig kicserélték a modemet de most a gyorsabb nettel új modemmel is ugyanúgy fent áll ez a hiba, szabályosan 2 óránként másodpercre pontosan! Régebben 1 éve még 8 óránként volt, aztán egyre csőként most már 2 óránként. Routeren kívül lehet valami más gond, vagy mi okozhat ilyen hibát ?

    Néztem itt apron van sok használt 5-10 000 környékén amik tudják a gigabitet, de nem tudom melyiket lenne érdemes megvennem, vagy ezek egyáltalán ajánlottak? Ha 1 hozzáértő azt mondaná megvehetem valamelyiket akkor megveszem :) Elnézést a sok kérdésért!
    TP-Link TL-WR1043ND
    ZyXel NBG5715
    Netgear N300 (WNR3500v2)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák