Új hozzászólás Aktív témák

  • Bikkrom

    senior tag

    válasz hakos1987 #63323 üzenetére

    Nem szoktam feltenni képeket, mert még nincs kész a ház. A nappalim totál alkalmatlan vetítésre. Fehér falak, fehér plafon, balra a vászontól 40 cm-re egy 15 m2-es üvegfelület. Nem sötétíthető rendesen. Déli tájolású, "passzív " dombház. Még a padlón is fehér gyerekszőnyeg. Babakarám, járóka. Innen most kiszorultam pár évre amíg nem láthatnak mozgó képet a picik. Se tv, se telefon, se projektor, se semmi. 4-5 éves korukig. Ezért lett a hálóban egy tartalék mozi.
    Naszóval, ilyen kb a képe napfényben:

    Úgy kell ezt a napfényt nézni, hogy a függönyt, mint látod össze kellett csipeszelnem, mert 1 év alatt 13%-ot zsugorodott. Na ennyi napfény jön ott be, megeszi az anyagot. Visszaadta az Ikea a függönyök árát. Majd vennem kell valamit ami bírja. Tehát sehogy sem tudom kiszűrni. Itt annyi fény jön be, hogyha kint -10 fok van, de süt a nap itt akkor is 28-29 fokra felmegy. Egy fény alagút a nappali lényegében.
    Nem a boás, meg kakadus csili-vili tiszta szín képeket fényképeztem. Igyekeztem szürkébbeket. Nagyon oldalról, nem is lentről fényképeztem, kb onnan kellett volna ahol az asszony a gyerekekkel nézi. Egy sima 50 ezres kínai vacak telefonnal. Nyilván majd egyszer kalibráltatni kell, ez csak a gyári képe. De nekem megfelel. Este meg, amikor a napfény nem játszik... Imádom.

    Sic vis pacem, para bellum! - Ha békét akarsz, készülj a háborúra!

Új hozzászólás Aktív témák