Új hozzászólás Aktív témák

  • zseko

    veterán

    Ez számomra jó hír lámpacsere tekintetében :) A 100e is inkább csak egy irányár, mert nem tudom mennyire jönne be számomra az egész, bár a képek, youtube videók alapján marha jó a hangulata, legalábbis számomra ez jön át róluk.
    Mondjuk gyerekként rengeteget diavetítőztem, még a szomszéd házfalán is :) és lehet annak a hangulatát hozza vissza számomra.
    Aztán 150e-től már 4K-s tévét vehetek, ami azért csak 4k, nem 1080p, és egy ~70e forint azért 'nem fájna annyira' ha nem jönne be a projektor képe, mint egy 200e forint.
    Ugyanis még nem sokszor láttam projektoros videózást, így nem tudom milyen a képminőség, és a fakó, tompa színek, kis felbontás, életlenség a halálom, így nekem ez a látatlanba 200e kidobás ilyenre lutri. Mi van ha nem jön be? A tévét legalább ismerem... Jó lenne például megtekinteni ennek az ajánlott Benq-nak a képét, csak hát ismerősi körömben senki nem használ semmilyen projektort. Ha tetszik akkor lehet akár még a teljes árát is bevállalnám (ha nincs jobb abban az ársávban).

    HR24.hu

Új hozzászólás Aktív témák