Új hozzászólás Aktív témák

  • Keksz

    senior tag

    válasz kisgyerek85 #4489 üzenetére

    Az asszony ilyen. ;)

    Én is mondtam neki hogy 2méter lesz, mondta hogy ő azt bizony nem fogja látni, meg minek ekkora. Aztán a projectcentral -on lévő számlálóval, meg avforumo -on is abban "egyeztünk" meg hogy jó lesz a 92".

    Egy hete van fent, kurva jó.
    És neki is tetszik, teljesen jól belátja, nincs közel, vagy messze...

    Pár kép a szobáról:
    [link1]

    A vásznat még majd vmikor jobban vízszintbe kell hoznom, hogy az a hullám szerű beütés eltünjön róla, bár ha vetítek rá nem látszik.

    Plusz a projektort leszedem majd erről a tartóról és felkerül inkább 1 polcra, mert vhogy nem jött be ez a tartó, túl kilóg a szobába és a projektor egy kicsit nagy neki, plusz ha pl. a légkondit kell szerelni, akkor egyszerűbb a polcról levenni, mint erről...

    Pár kép vetítés közben:
    [link2]

    Tegnap egyébként rákötöttem az x360 -at és az is teljesen jó ebben a méretben, főleg h kicsit közelebbről is nézem mert az ülőgarnitúra elé gurulok a székkel :-D

    A szobában most nincs szőnyeg, de majd visszakerül a bordó vagy kap egy feketét. A plafont szerintem nem fogom lefesteni feketére, pedig jó lenne, csak akkor pl. vmi fekete/fehér sakkpálya szerűségre kellene csinálni hogy mégse legyen olyan sötét.

Új hozzászólás Aktív témák