Új hozzászólás Aktív témák

  • miresz

    veterán

    válasz Grave_444 #49737 üzenetére

    Persze,hogy néztem. De ha te is nézted akkor az is látszik,hogy FullHD felbontás mellett semmi azaz semmi különbség nincs egy i5 és egy F8xxx között,aki meg ilyen szintű procikat vesz nem hiszem,hogy 1024-es crt-n játszik.

    Az egyszálas teljesítmény természetesen az intel mellett szól ez kétségtelen,régebbi játékoknál ez előny,de ez sem 60%-al jobb mint ahogy itt egyesek állítják.

    Mindkét processzor van a birtokomban,és bátran kijelenthetem,hogy az új multi játékoknál nem,hogy az FX83xx-nek,van hátránya,hanem az i5 fut elöbb limitbe. Pl. Crysis3,Bf3/4,stb... Míg pl a Crysis3 multi alatt az i5 mind a 4 magja közel 90%-on megy addig az FX 83xx végre hajtó egységei 50% körül. Az fps meg ugyan annyi.

    Most jön a fogyasztás. Igen az FX-nekbnagyobb a TDP kerete,de ez abból is adódik,hogy a két vállalat nem egy szabványban adja.ezt meg. Az intel átlag fogyasztást,az AMD maximális fogyasztást ad meg.

    A hűtő vásárlás. Az intel hűtője sem jobb semmivel,max halkabb.(egy darabig) De aki intel K-s procit vesz,és a gyári hűtővel akarja húzni,annak gratulálni lehet.Mert a ugye tudjuk,hogy a Haswell nema hűvösségéről híres.

    A lapok minősége. Aki egy K-s intel alá 15-es lapot tesz annak is gratulálni lehet.De egy nem K-s intel i5 proci alá sem tennék azt. A minőségi alkatrészeket nem igazán azokra szerelik. : )

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák