Új hozzászólás Aktív témák

  • ggg1

    aktív tag

    válasz Gergőke88 #7276 üzenetére

    Mondom: Fordított pszichológia!

    Először úgy csinál, mint ha az Epsont ajánlaná, aztán hagyja, hogy miközben végigveszed magadban a szempontokat, rájöjj, hogy azokat mind miért nem érdemes venni. Ez az indirekt rávezetés. Úgy érzed, mint ha saját kútfőből jöttél volna rá, hogy egy 30 ezres nyomtatóba baromság 70 ezerért alkatrészt venni, meg hogy a tízszer annyiba kerülő kazettában lekerekített szemű tonerek vannak, és emiatt a nyomtatónak hosszabb lesz az élettartama, és a mechanikus alkatrészek is szívósabbak lesznek tőle! Igaz, ezek a gyári tonerek annyival drágábbak, hogy az árkülönbözetből több új nyomtatóra is futja.

    Szóval ezekre ilyen szép körmönfont és indirekt módon rávezet, és amikor már kellően behergelt az Epson ellen, akkor bedobja, hogy jó, akkor vedd csak a Kyocerát, tulajdonképpen az Epson is az, csak az Epson harmad annyi tonert tesz egy kazettába ötször drágábban. Szóval így szépen rávezet arra, ami az eredeti terve volt, hogy a Kyocerát megvetesse veled.

    Durva, nem? És most már hiába szeretnék Epsont venni, valami jó kis tintapatronosat, ez az általa belémszugerált hang szól folyton a fejemben: "Vegyél Kyocerát! Vegyél Kyocerát! Akkor most mi a kérdés még?! Kyocera lesz, és kész! Kyocerát fogsz vásárolni! Engedelmeskedj!"

    Szóval, bárhogy is próbálkozom, nem tudok mit tenni. :-(

Új hozzászólás Aktív témák