Új hozzászólás Aktív témák

  • k-adi

    nagyúr

    válasz szabonagyur #96847 üzenetére

    Jajj hagyjuk már ezt "a nekem nem volt időm..." Ha hétköznap le is terheled magad a sulival és a bulikkal az egy dolog, de hétvégén mikor a kolis haverok hazamennek, a pestiek meg már rég "kaputt" a hétköznapi piálásoktól, akkor miért ne lehetne egy kicsit gamerkedni? :U
    VAGY hétköznap helyett hétvégén írod meg a beadandóidat, bulizgatsz, stb. akkor meg hétköznap van időd 1-2-3órányi gamelésre.

    Persze nem kell mindennap tengernyi órákat játszani, de ezzel csak azt akartam írni, hogy akárhogy számolom, ha akarja az ember akkor belefér a kockulás. Mindennap azért lássuk be nincs buli, mert nem lenne rá keret (kivéve ha dús gazdag vagy, de egy átlagos gólyát tekintve ez nem reális), illetve beadandóból, ZH-ból sincs minden héten ezer darab. Persze azt elismerem, vannak húzósabb időszakok, gólya-hét, ZH-hét és társai de amikor csak "sima szorgalmi időszak van" akkor valamennyit tud rászánni az ember ha akar.... még sportolás mellett is. Márpedig akkor ha van ideje, akár csak minimális is, akkor miért ne akarhatna "gamer" élményt (magas fps, stb) magának szegény pici gólyácska? ;)

    (mondom ezeket úgy végzősként, hogy nekem is millió beadandóm és ZH/vizsgám volt, sőt nekem mégtöbb, mert 2 szakom van különböző egyetemen)

    Viszont abban egyetértek, hogy sok koca gamer valóban sokszor túllő az igényén és erősebb vasat akar, mint ami valójában reális lenne neki. :K (pl. barátnőm leül sims-ezni heti 2x félórát de kell neki az i7 és a gtx980m :DDD )

Új hozzászólás Aktív témák