Új hozzászólás Aktív témák

• hukli21

tag

Sziasztok! Kútba esett sajnos a laptopvásárlásom pár hónapja, így most ismét a segítségeteket kérném!

Ahhoz, hogy tudjunk segíteni a következő kérdésekre kéne válaszolnod:
    (1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?- Még januárban
    (2) Maximális keretösszeg Ft-ban? 150k
    (3) Felhasználási kör? (játék, CAD, PhotoShop, renderelési folyamatok, virtualizáció, irodai munka stb…)
    Egyetemistaként a következők fontosak: Multimédia, sok gépelés (word, excel), kis játék.
    (4) Játékra használnád-e? Ha igen akkor milyen játékokkal játszol és azokat milyen felbontáson illetve részletességgel szeretnéd futtatni? Igen, World Of Tanks, alapgrafika, de ez fontos, hogy menjen rendesen
    (5) Mi a fontosabb számodra, a minőség vagy a teljesítmény? Általában vigyázok a dolgaimra, és nem hurcolásznám nagyon sokat, így talán inkább teljesítmény
    (6) Szeretnél bele SSD-t? Esetenként akár ötször gyorsabb is lehet számítógéped! Mindenképp, de a vásárlásnál feltétlenül nem szükséges, később is ráér. Mindenesetre hagyományos HDD-re nincs szükségem, sok adatok nem tárolok, 128GB SSD több mint elég.
    (7) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt? 15,6, matt persze jobb lenne, de nem feltétel.
    (8) Notebook tömege? Nem fontos.
    (9) Operációs rendszerrel vagy nélküle? Mindegy
    (10) Tárhely (HDD/SSD) és memória (RAM) mennyisége, illetve, szeretnél-e bele optikai meghajtót?
    Mint mondtam tárhely minimális, RAM-nak elég alap 4GB, majd bővítem, optikai meghajtó nem feltétel.
    (11) Egyéb kívánság? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…) HDMI
    (12) Használsz-e CPU (processzor) vagy GPU (grafikus processzor) igényes alkalmazást? Csak a WOT.
    (13) Eddig kinézett notebookok? Linkeld be a boltot! (Ez azért fontos, mert ha jó notebookot választottál akkor csak egy olcsóbb boltot kell keresnünk)

Az alábbiakat néztem eddig:

[link]

[link]
    (14) Használt gép is szóba jöhet, vagy kizárólag csak új? Csak új

Gondolom azt fogjátok mondani, hogy ennyiből nehéz megoldani az igényeimet, de ez tényleg a max, amit rá tudok szánni most, apróbb kompromisszumok beleférhetnek.

Lenovo Z50-70-et is néztem, nagyon tetszik az accutype miatt is, de gari miatt felejtős szerintem.

Minden segítség/vélemény jól jön, köszi! :)

Z3c-->LG G2-->Nexus 5--> Huawei P8 --> Iphone 4s --> LG G3

Új hozzászólás Aktív témák