Új hozzászólás Aktív témák

  • Yany

    addikt

    7537 vs IPS panel téma:

    Korábban bizonytalankodás volt itt a topikban, hogy a Dell 7537-es notinak a kijelzője IPS., vagy csak nagyon jó TN. Ma voltam az Árkád MM-ban (egész más ügyben, de) megvizsgáltam alaposan. Nem tudom, hogy általánosan igaz-e, amit most leírok, de az a kiállított példány konkrétan IPS-es. Minden kétséget kizáróan. Nincs az a TN, ami ennyire stabilan tartaná a színeket és legalább egy picit ne fordulna ki magából lentről nézve.

    Ellenben... a 7737-es tesó szintén minden kétséget kizáróan: TN+Film. Az olyan tényleg a szebbik fajtából való panel, de TN. Hozza a szokásos TN tüneteket, de szép kontraszttal és színekkel.

    Még valami: mivel párom kiszemelte magának a Vostro 5470-est (nyilván a segítségemmel), azt is megfogdostuk. Korrekt darab, csinos is, csajoknak is nyugodtan ajánlható. Billentyűzete is korrekt. A kijelzője sajnos nem a legjobb, de vállalható. A felbontástól eltekintve sokkal vállalhatóbb, mint pl. az 5530-as FullHD panelje. Habár nem matt, valahogy annyira mégsem tükröződik, mint azok a csupa-üveg kijelzők, de lehet, hogy csak szerencsésebben esett rá a fény.

    Remélem, hogy sikerült a fentiekkel néhány embernek segítenem.

    Építs kötélhidat  -  https://u3d.as/3078

Új hozzászólás Aktív témák