Új hozzászólás Aktív témák

  • Yany

    addikt

    válasz tvamos #52575 üzenetére

    Konkrét összeg nincs. Az épeszű minimum, ami az elvárásaimhoz egyáltalán illeszkedik. Igazából pont azért váltanám le a desktop gépemet, mert néha mászkálnom is kellene vele, szóval a Precision notik már kicsit túllőnek a célon, de azt hiszem, hogy értem, mire is gondolsz.

    Lehet, hogy furán hat, de perpill nálam a Lati 6540, a Lenovo S540, a Dell 7537, a Lati 5540 és esetleg a HP 8570W versenyez. Az IPS-t nagyon imádnám, de a tükröződéstől (egy nyugtató véleménnyel ellentétben nagyon fázom), de nem tudom, hogy melyik gép rendelkezik matt IPS kijelzővel (FullHD).

    Ha meg fogom tudni fizetni, akkor perpill a Latitude 6540-es áll nyerésre (az 5530-assal szerzet igen kellemes billentyűs és általános használati élmény erősen befolyásol), de a többi gép is jó alternatívának tűnik. Valójában mindenes munkagépet keresek, ami nem retten meg egy kis Unity3D-től, videóvágástól, Photoshoptól, Android fejlesztéstől, filmnézéstől és egy icipici játéktól.

    A 7537-es IPS kijelzője és árelőnye nem tudom, hogy ér-e annyit, amit a többi gép nyújt TN-es kijelzővel. Bárki bármi okosat tud mondani örömmel hallgatom, de csak ha nem zavar másokat, mert látom, hogy sokat kérdezek és megértem, ha már rám van bízva a többi :).

    szerk.: attól, mert kevésbé szakmai oldalról közelítesz, még fontos nekem a te véleményed is, úgyhogy köszi, hogy leírtad

    [ Szerkesztve ]

    Építs kötélhidat  -  https://u3d.as/3078

Új hozzászólás Aktív témák